Na predaj vinohradnícky domček s vinohradoma veľkým pozemkom.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ak máte chuť začať pestovať vinič alebo pokračovať vo vinárskej tradícii mesta Skalica, máme práve pre vás našu novú ponuku - vinohrad s murovaným domčekom v časti Dlhé Vysoké pole.

Rozloha pozemku je 4780 m2 (6m x731m) má dve spevnené prístupové cesty čo je veľkou výhodou. Na pozemku je elektrika a obecná voda sa nachádza na hranici.
Vinohradnícky domček je postavený z tehál a kameňa, je rozdelená na dve miestnosti. V jednej je výlez na povalu a schodisko do kamennej vinnej pivnice. Vykurovanie je funkčné, kachľami. Strecha je vymenená, vo veľmi dobrom stave, nezateká. Za domčekom je betónová terasa.

Na pozemku sa nachádza cca 350 hláv viniča (Frankovka a Muškát moravský), z ktorého je ročne okolo 500l vína. Ďalej sú na pozemku ovocné stromy ako slivky, jablone a orech. Pozemok je zatrávnený ale pravidelne kosený.

Vyhľadávaná vinohradnícka oblasť vás zaujme pekným výhľadom na široké okolie, svojou polohou a pokojom nie len na pestovanie viniča ale aj oddych.
Pre viac informácií o ponuke a obhliadke nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, Holíč.

Podobné realitné ponuky

Na predaj vinohradnícka chata s vinicou - Skalica časť Hliníky
Predaj 198.000,- €
Na predaj vinohradnícka chata s vinicou - Skalica časť Hliníky

Vinobranie, oberačky a ochutnávky vín, s celoročným bývaním... Na okraji mesta Skalica, vo vinárskej oblasti Hliníky ponúka 3RP reality exkluzívne na predaj vinohradnícku chatu s vinicou.Vinohradnícka chata je krásne...

Vinice 1096 m2 Skalica / Hliníky
Predaj: Záhradka s pivnicou v Skalici - LIŠTINY - NOVÁ CENA !!!!
Predaj 33.500,- €
Predaj: Záhradka s pivnicou v Skalici - LIŠTINY - NOVÁ CENA !!!!

AstonReal ponúka na predaj slnečnú Záhradku s chatkou o rozlohe 410m2 t.j. cca 45x9m, v záhradkárskej osade v Skalici časť Lištiny, na ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka...

Vinice 443 m2 Skalica / Lištiny
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj vinohradnícka chata s vinicou - Skalica časť Hliníky 198.000,- € Vinice 1096 m2 Skalica
Hliníky
predaj
Predaj: Záhradka s pivnicou v Skalici - LIŠTINY - NOVÁ CENA !!!! 33.500,- € Vinice 443 m2 Skalica
Lištiny
predaj