Na predaj Luxusná vila v lukratívnej časti Šale

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj – Luxusne zariadenú novostavbu luxusnej vily s prekrytým vonkajším bazénom, vírivou vaňou - Jacuzzi , Saunou v lukratívnej časti mesta Šaľa. Novostavba bola postavená v roku 2000 z kvalitných materiálov a bola zariadená luxusným nábytkom. Vila bola v roku kompletne zrekonštruovaná a v roku 2016 bola pristavaná Dvoj garáž s dvoma elektrickými na diaľku ovládanými bránami. Kúrenie ústredné, plynové, ohrev TÚV súbežne s kúrením. Dom je kompletne zateplený s novou fasádou. Balkónové a terasové zábradlie z nerezu plus záhradné osvetlenie.

Dispozičné riešenie –
SUTERÉN – Fitnes telocvičňa s podlahou na činky, relaxačná miestnosť s vírivou vaňou – jacuzzi so saunou, vinná pivnica, kotolňa, práčovňa, kúpeľňa a samostatné WC.
PRÍZEMIE – obývacia izba s krbom, jedáleň, samostatná izba, kuchyňa vybavená kuchynskou linkou so vstavanými el., spotrebičmi značky ELEKTROLUX a jedálenským sedením, kúpeľňa spojená s WC, komora, terasa, odkladací priestor s elektrickou bránou. Dvoj garáž s elektrickými bránami,
POSCHODIE - 3 samostatné spálne, spojovacia miestnosť, kúpeľňa spojená s WC, s vaňou a sprchovým kútom, 2 x loggia,
Na záhrade je krytý bazén s bazénovou technológiou .
POZOR !!! Výhodná investičná nehnuteľnosť na predaj !!! Výhodná kúpa so zaručeným výnosom !!!

Lokalita – Lukratívna lokalita, neďaleko centra Šale. Veľmi pekné prostredie s množstvom možností v okolí. Veľmi dobrá zamestnanosť v regióne. Dobrá dostupnosť do Galanty, Trnavy, Nitry, Senca a Bratislavy.

V cene je zahrnutý kompletný realitný aj právny servis.

V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver a poistenie.

Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA.

Podobné realitné ponuky