PRENÁJOM VILA REZIDENCIA - KOLIBA s relaxom a panoramatickým výhľadom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom rezidenčnú vilu na Kolibe, Vosková ul., vila REZIDENCIA vhodná na reprezentačné účely diplomatických služieb s podlahovou plochou 570 m2. Vila má tri nadzemné podlažia a je rozdelená na rezidenčnú a privátnu časť užívania, možnosť relaxu v SPA priamo v suteréne domu, poskytuje priestrannú garáž aj pred garážou možnosť parkovania. Pozemok má rozlohu 800 m2 a okolie domu tvorí udržiavaná zelená záhrada vysadená drevinatou zeleňou a trávnikom.

Nachádza sa v tichej mestskej časti, v absolútne tichej a slepej ulici. Poskytuje nádherný výhľad na panorámu mesta s dominantami, ako Slavín a Bratislavský hrad.

Rezidenčná vila je postavená z nadštandardných materiálov a je v luxusnom prevedení. Súčasťou domu je krb, káblová televízia, telefón, internet a zabezpečenie na pult centrálnej ochrany. Prístup k domu je ešte cez vstupnú bránu len pre rezidentov.
.
V suteréne sa nachádza SPA / fínska sauna , parná sauna, jacuzzi , vykurované ležadlo / vykurovaný sklad, nevykurovaný sklad a technické miestnosti.
Na I. NP sa nachádza veľkolepá privátna a rezidenčná časť, ktorú je možno spojiť otvorením posuvných dvier do jednej veľkej miestnosti. Každá časť má svoje sociálne zariadenie. Súčasťou je kuchyňa, pracovňa s terasou a miestnosť pre práčovňu a upratovačku.
Na II. NP sú tri privátne izby / každá so sociálnym zariadením a parným boxom/ a dve rezidenčné izby / každá so sociálnym zariadením a parným boxom/.
Na III. NP je pracovňa resp. izba s terasou a fantastickým výhľadom na mesto.

Vila sa nachádza v blízkosti lesa – Malé Karpaty s dobrým a rýchlym prístupom do centra mesta cca 5-10 minút v rezidenčnej štvrti.

Cena 3 700,- Eur/mesiac + Energie

Podobné realitné ponuky - Vila, Bratislava - Nové Mesto