PREDAJ, vila s výhľadom na dominanty Bratislavy, Stráže

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Spoločnosť LEXXUS, a.s. ponúka na predaj rodinnú vilu, vo vilovej štvrti Stráže (Vachmajster) pod Kolibou, celková výmera pozemku 1201 m2, zastavaná plocha 132 m2, obytná plocha 324 m2.

Trojpodlažná vila bola kolaudovaná v roku 1940, posledná rekonštrukcia (výmena okien) prebehla v roku 2009.

Dispozícia:
Vo vile sa nachádzajú tri samostatné bytové jednotky: dva 3 izbové a jeden 2 izbový byt.
Prízemie: 2 izbový byt s veľkou halou, kuchyňou, toaletou a technickou miestnosťou.
Na 2. a 3. poschodí sa nachádzajú dva 3 izbové byty so vstupnými halami, kuchyňami, kúpeľňami a terasou s nádherným panoramatickým výhľadom na dominanty mesta.
Miestnosti sú priestranné a slnečné s možnosťami úpravy priečok, a tým dosiahnutia variability aktuálnej dispozície podľa vlastných predstáv. Technická dokumentácia je kompletná. Vila je postavená z tehly, strecha je potiahnutá asfaltovými pásmi - tvárnice Symplex. Na pozemok sú privedené všetky inžinierske siete - voda, kanalizácia, plyn, elektrika, telefón a kábelová televízia.

Pozemok je priamo napojený na verejnú komunikáciu a je veľmi vhodný pre investičné účely. Vykurovanie je zabezpečené plynovými kotlami a krbom. Vila je orientovaná na J – JZ.
Veľkorysý pozemok ( záhrada za vilou 615 m2) ponúka priestor na prípadnú výstavbu ďalšej vily, respektíve novému majiteľovi ponúka súkromie a pokoj. Na pozemku ihličnaté a ovocné stromy (čerešňa, hruška, figy, mandľa) a iné ovocné a okrasné záhradné dreviny.

Parkovanie je možné v dvojgaráži, pred vilou, celkom až pre 6 ks vozidiel.

Lokalita: Nehnuteľnosť je situovaná v tichej slepej uličke (Vidlicová ul.) a ponúka príjemné a pokojné bývanie s nádherným výhľadom na dominanty mesta.

Cena nehnuteľnosti: 670.000,- EUR


TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky - Vila, Bratislava - Nové Mesto

Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite
Predaj Cena v RK
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj lukratívnu 4izbovú vilu na Kolibe, mestská časť Nové Mesto. Vila o rozlohe 260m2 na pozemku o veľkosti 421m2 disponuje 3 podlažiami, parkovacím...

Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto / Jeséniova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite Cena v RK Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto
Jeséniova
predaj