Rodinná vila novostavba s pozemkom Blatnica Sebeslavce PREDAJ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj Rodinnú vilu „VILLA B“ s pozemkami VÝSTAVBA ZAPOČATÁ - PRVÉ DOMY ODOVZDANÉ MÁJ 2021 v Obytno rekreačnej zóne v obci Blatnica časť Sebeslavce
Obytno rekreačná zóna je situovaná v katastrálnom území Blatnica približne 2 km od obce Blatnica, ktorá ponúka základnú občiansku vybavenosť (obchod, škôlka, škola, pošta, reštaurácia). Zároveň je vstupnou bránou do Gaderskej doliny a Blatnickej doliny.
V komplexe bude poskytovaná celoročná starostlivosť a údržba o dom a okolie, ktorú bude vykonávať správcovská spoločnosť a Vašou jedinou starosťou bude užívať si pohodlie domova a okolia.
V najkrajšej časti Turčianskej záhradky sme vytvorili veľkorysé, slnečné pozemky pre Vaše nové bývanie na originálnom a výnimočnom mieste – priamo pod Blatnickým hradom.
Cieľom celkového projektu je vybudovanie prvej architektonicky ucelenej štvrte v Turci, preto výstavba rodinných a rekreačných domov bude podliehať jednoduchým regulatívom.
Dispozícia a veľkosť pozemkov poskytnú Vašej rodine súkromie, ktoré bude dotvárané zeleňou a umožní Vám vytvoriť kontakt s okolitou prírodou a komunitou. Uzatvorený komplex so vstupnou bránou chránený kamerovým systémom Vám zabezpečí bezpečie a dovnútra sa dostanú len obyvatelia štvrte a ich hostia.
Jedinečnosť lokality Blatnica-Sebeslavce ide ruka v ruke s jedinečnosťou každého budúceho obyvateľa a preto sa pri príprave projektu vychádzalo z presvedčenia, že každý má mať možnosť zasahovať do architektonického riešenia svojho budúceho domova. Z tohto dôvodu nie sú domy v lokalite dopredu postavené a môžeme tak vyjsť v ústrety individuálnym požiadavkám našich budúcich klientov.
Ponúkame dom typ Bungalov „VILLA B“ s pozemkom
„VILLA B“ 1 NP - zastavaná plocha 143,6 m2 - úžitková plocha 118,5 m2
2 NP - úžitková plocha 85,08 m2

Celková úžitková podlahová plocha vily 203,36 m2

Garáž - zastavaná plocha 52,5 m2
- celková úžitková plocha 45,5 m2

Pozemok 1097 m2
Cena 297 299 €

V štandarde RD je vykurovacia jednotka elektrický kotol. V prípade záujmu a rýchleho podpísania zmluvy, je pre prvých 10 zazmluvnených RD bude ako bonus dodané k RD tepelné čerpadlo v hodnote 10 000 €
V prípade Vášho záujmu a ďalších informácií Vám radi odpovieme v našej RK - COMACC reality, s.r.o. - tel.č.




Podobné realitné ponuky - Vila, Martin