DVOJGENERAČNÁ LUXUSNÁ VILA S BAZÉNOM, 2. RAD OD MORA, VIR, CHORVÁTSKO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame vám na predaj modernú dvojgeneračnú vilu s bazénom, práve dokončovanú, na najkrajšej pláži ostrova Vir, pri Zadare. Ostrov je s pevninou spojený mostom a je obľúbenou dovolenkovou destináciou.

Na prízemí je priestranná obývačka s kuchyňou, konferenčnou miestnosťou a toaletou. Z chodby sa vchádza aj do veľkej garáže, ktorá je vybavená bránou na diaľkové ovládanie. Z obývačky je priamy vstup na zastrešenú terasu, na ktorej sa nachádza aj krb na grilovanie. Dominantou je veľký bazén 21 m2 s rôznymi proti prúdmi. Na poschodí sú tri spálne, jedna z nich má svoju vlastnú kúpeľňu. Druhé dve spálne majú spoločnú kúpeľňu s toaletou. Všetky spálne majú vstup na zastrešený balkón, odkiaľ máte nádherný výhľad na neďalekú pláž a susedné ostrovy. Na druhom poschodí je obrovská terasa (130 m2), kde je možnosť zavedenia letnej kuchynky s grilom, jacuzzi a lehátok na opaľovanie.

V druhej časti vily, do ktorej vedie samostatný vchod, je na prízemí obývačka s kuchyňou a toaletou. Na poschodí sú dve spálne so spoločnou kúpeľnou a jedna z nich má svoj balkón.

Celá vila má elektrické ovládanie roliet, kúrenie a všetky zázraky modernej techniky na diaľkové ovládanie. Samozrejmosťou je aj kamerový systém. Vila má 3 parkovacie miesta, plus jedno miesto je v garáži. Ďalšou veľkou výhodou je, že na pláži má majiteľ 3 kotviská pre lode.

Kolaudácia vily bude do konca roku 2021, takže ďalšiu sezónu už môžete prežiť vo vlastnom.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: ostrov Vir, Zadar, Chorvátsko
* zastavaná plocha: 303 m2
* plocha pozemku: 483 m2
* klimatizácia
* garáž a 3 vonkajšie parkovacie miesta
* kamerový systém
* bazén s proti prúdmi
* 3 kotviská na pláži pre lode
* diaľkové ovládanie roliet po celom dome

DISPOZÍCIA:

1. ČASŤ VILY
* prízemie: obývačka, kuchyňa, konferenčná miestnosť, toaleta
* 1 poschodie: 3 spálne, 2 kúpeľne s toaletou, zastrešený balkón
* 2 poschodie: terasa (130 m2)

2. ČASŤ VILY
* prízemie: obývačka, kuchyňa, toaleta
* 1 poschodie: 2 spálne, 1 kúpeľňa s toaletou, balkón

OKOLIE:
Vila sa nachádza iba 50 metrov od modernej pláže s jemnými kamienkami. Všetky dôležité obchody a rôzne služby sú pár minút pešo, Zadar je vzdialený 20 minút autom a letisko pri Zadare je vzdialené 45 minút cesty autom. Ostrov Vir je obľúbenou letnou destináciou dovolenkárov a ideálnym miestom na aktívnu dovolenku.

CENA : 990.000 €

ID: 8182032

Vážení klienti, prehliadka nehnuteľnosti je možná iba s podpísanou zmluvou o zastúpení, ktorá je základom pre ďalší proces súvisiaci s kúpou a predajom, všetko v súlade s GDPR a Zákonom o sprostredkovaní pri kúpe nehnuteľnosti. Kupujúci platí zákonnú províziu za zastúpenie vo výške 3% od dohodnutej ceny.

Podobné realitné ponuky

Rekreační dům přímo u moře, ostrov Vir
Predaj 880.000,- €
Rekreační dům přímo u moře, ostrov Vir

Nabízíme k prodeji patrový dům. V přízemí jsou 3 ložnice, kuchyně, obývací pokoj, koupelna s WC, spižírna, terasa. V patře jsou 2 dvoupokojové apartmány. Garáž 20 m2, topení na pevná...

Vila 794 m2 Vir
CHORVÁTSKO - Vila s troma apartmánmi - VIR, Zadar
Predaj 1.250.000,- €
CHORVÁTSKO - Vila s troma apartmánmi - VIR, Zadar

RB23-1935, Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj luxusnú vilu s troma samostatnými apartmánmi na ostrove VIR. Vila stojí na pozemku s výmerou 510 m2 a je vzdialená iba 50...

Vila 510 m2 Vir
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rekreační dům přímo u moře, ostrov Vir 880.000,- € Vila 794 m2 Vir predaj
CHORVÁTSKO - Vila s troma apartmánmi - VIR, Zadar 1.250.000,- € Vila 510 m2 Vir predaj