RUSTIKÁLNY RANČ S DVOMA BAZÉNMI, NA OSTROVE VIR, CHORVÁTSKO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame vám na predaj rustikálny ranč s dvoma bazénmi na ostrove Vir pri Zadare. Ostrov je s pevninou spojený mostom a je obľúbenou dovolenkovou destináciou.

Ranč sa skladá z dvoch radových domov a jedného samostatného. Prvý ma obytnú plochu 349 m2, druhý 300 m2 a treí 60 m2. Domy sú postavený z tehál a obložený stredomorským kameňom, čo je citeľné v lete, tak aj v zime. Po celej záhrade sú osadené stredomorské stromy, prevažne olivovníky, takže s dvoma bazénmi tvoria prekrásny zelený ambient. Okolité zastrešené a nezastrešené terasy ponúkajú možnosť využitia biliardu, stolného tenisu a ďalších hier. Deti majú svoj kútik s húpačkami. Na ranči sú dva veľké vonkajšie krby na grilovanie, parkovacie miesta pre desať áut a vonkajšie terasy môžu hostiť až 30 hosťov.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
* lokalita: ostrov Vir, Zadar, Chorvátsko
* úžitková plocha: 709 m2
* plocha pozemku: 2032 m2
* klimatizácia
* 2 bazény
* 2 krby

DISPOZÍCIA:
Dokopy je na ranči 10 samostatných apartmánov, ktoré sa môžu využívať jednotlivo alebo ako celý dom na dovolenku. Každý apartmán má vlastnú zastrešenú terasu. Celý ranč ma dokopy 18 spálni, 10 kuchýň, 13 kúpeľní a zvláštny salónik pre biliard.

OKOLIE:
Rustikálny ranč sa nachádza v kľudnej zalesnenej časti ostrova, necelých 450 metrov od najbližšej pláže. Všetky dôležité obchody a rôzne služby sú pár minút pešo, Zadar je vzdialený 20 minút autom a letisko pri Zadare je vzdialené 45 minút cesty autom. Ostrov Vir je obľúbenou letnou destináciou dovolenkárov a ideálnym miestom na aktívnu dovolenku.

CENA : 2.200.000 €

ID: 8182028

Vážení klienti, prehliadka nehnuteľnosti je možná iba s podpísanou zmluvou o zastúpení, ktorá je základom pre ďalší proces súvisiaci s kúpou a predajom, všetko v súlade s GDPR a Zákonom o sprostredkovaní pri kúpe nehnuteľnosti. Kupujúci platí zákonnú províziu za zastúpenie vo výške 3% od dohodnutej ceny.

Podobné realitné ponuky

Rekreační dům přímo u moře, ostrov Vir
Predaj 880.000,- €
Rekreační dům přímo u moře, ostrov Vir

Nabízíme k prodeji patrový dům. V přízemí jsou 3 ložnice, kuchyně, obývací pokoj, koupelna s WC, spižírna, terasa. V patře jsou 2 dvoupokojové apartmány. Garáž 20 m2, topení na pevná...

Vila 794 m2 Vir
CHORVÁTSKO - Vila s troma apartmánmi - VIR, Zadar
Predaj 1.250.000,- €
CHORVÁTSKO - Vila s troma apartmánmi - VIR, Zadar

RB23-1935, Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj luxusnú vilu s troma samostatnými apartmánmi na ostrove VIR. Vila stojí na pozemku s výmerou 510 m2 a je vzdialená iba 50...

Vila 510 m2 Vir
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rekreační dům přímo u moře, ostrov Vir 880.000,- € Vila 794 m2 Vir predaj
CHORVÁTSKO - Vila s troma apartmánmi - VIR, Zadar 1.250.000,- € Vila 510 m2 Vir predaj