Novostavba obytných víl v LOS MONTESINOS pri Torrevieja

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

!NOVÁ VÝSTAVBA OBYTNÝCH VIL V LOS MONTESINOS!

Novopostavené vily s 3 spálňami a 3 kúpeľňami, otvorenou kuchyňou s obývacou izbou a jedálňou. Všetky vily majú terasu, súkromný bazén, súkromnú záhradu a príjazdovú cestu. Za príplatok sú k dispozícii aj pivnice. Všetky sú postavené z vysoko kvalitných materiálov a pokročilých technológií pre pohodlie a komfort.

Typické mesto Los Montesinos má strategickú polohu 10 minút jazdy autom od pláže a voľný čas v Torrevieja (so všetkými službami veľkého mesta: divadlo, 2 nemocnice, medzinárodné školy atď.), niekoľko golfových ihrísk a ľahký prístup na diaľnicu A7, aby ste sa dostali na letisko Torrevieja Alicante za 20 min. V urbanizácii sú supermarkety a bary pre každodenné služby, Vidiecke a tiché prostredie.

Klíma tejto oblasti zaručuje 300 slnečných dní v roku s priemernou teplotou 20ºC, čo spolu s bohatou gastronómiou a kultúrnym a športovým vyžitím, ktoré sa dá v jej okolí realizovať, robí z tejto oblasti ideálne miesto na zriadenie rekreačného sídlo alebo pokojného miesta na trvalé bývanie.


Rok výstavby: 2022
Izby: 3
Kúpeľne: 3
Zastavaná plocha : 116m2
Pozemok : 206m2
Terasa: 52 m2
Bazén: Áno
Vzdialenosť od pláže: 7000 metrov.
Predinštalácia klimatizácie
Golf
Solárium


* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške do 15 %.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám nájdeme "PONUKU NA MIERU".

*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

Podobné realitné ponuky