Predám peknú vilu v centre Trenčína

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RADO Reality ponúka na predaj krásnu, priestrannú, slnečnú vilu v tichej lokalite atraktívnej mestskej štvrti na ulici Kollárova. Napriek tomu, že sa nachádzate priamo v centre mesta Trenčín, táto lokalita je veľmi pokojné a tiché miesto. V okolí nájdete školu, škôlku, pobočky bánk a množstvo iných inštitúcií. Neďaleko sa nachádza i veľa voľnočasových možností, golfový areál, tenisové kurty a veľké detské ihrisko len 3min autom v lokalite Noviny, za všetky spomenieme napríklad obľúbený lesopark Brezina či športovo-rekreačný areál "Ostrov" kde sa nachádza okrem iného i nová mestská plaváreň.

Samotný tehlový rodinný dom, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2001 a dodatočnou rekonštrukciou kuchyne, kúpeľní, elektriky a podobne, sa nachádza na pozemku s výmerou 736 m2. Pozostáva z jedného podzemného podlažia a dvoch podlaží nadzemných.
V spomínanom suteréne s výmerou 68 m2 nájdeme dve sauny - fínsku i parnú, toaletu, sprchový kút, práčku a sušičku, plynový kotol značky Immergas a ďalšie technické vybavenie. Okrem priestorov, v ktorých sa nachádza spomínané vybavenie, tu nájdeme ešte dve samostatné miestnosti, z toho jedna so zrkadlovou stenou, ktorá bola využívaná ako menšia posilňovňa. Do pivničných priestorov vedie i samostatný vchod priamo z vonkajšej časti domu, no momentálne sa vôbec nevyužíva, čo však nový majiteľ môže zmeniť, pretože priestormi a dvoma separovanými vchodmi by mohla byť vila vhodná aj na podnikanie.

Prvé i druhé nadzemné podlažie sú špecifické najmä svojim zväčša otvoreným priestorom, vďaka čomu prinášajú rôzne možnosti využitia a rozdelenia podľa predstáv budúceho majiteľa. Na prvom nadzemnom podlaží s výmerou cca 212 m2 sa nachádza veľká samostatná kuchyňa s kvalitnými vstavanými spotrebičmi a to mikrovlnná rúra, parná rúra, teplovzdušná rúra, kávovar a umývačka riadu. Sporák je riešený kombináciou elektrických platní i indukcie, súčasťou je digestor. Kúpeľňa pozostáva z toalety, umývadla a sprchového kúta. Dá sa povedať, že táto kúpeľňa patrí k samostatnej spálni. Zbytok členitého priestoru je otvorený a pozostáva z jedálne, obývacej izby a priestorov pre kancelárie alebo vytvorenie ďalších miestností. Na tomto podlaží sa nachádza i predpríprava pre krb. V celej vile je podlahové kúrenie.

Na druhom nadzemnom podlaží, ktoré zdobí priznaný drevený krov je menšia čať strechy presklenená a vytvára vynikajúci priestor pre zimnú záhradu, alebo pre umeleckú či pracovnú činnosť, pretože priestor je nádherne presvetlený prirodzeným denným svetlom. Na tomto podlaží nájdete veľmi atraktívne riešenú kúpeľňu pozostávajúcu z vane, sprchového kúta, umývadla, toalety a bidetu. Toto podlažie je rozčlenené na spálňu, šatník, obývaciu izbu a priestor pre vytvorenie ďalších miestností. Dominantou je i veľký krb s mramorovou doskou a rozsiahla terasa s priamym výhľadom na Trenčiansky hrad. Keďže toto poschodie má veľmi vysoký strop, je možné pohrať sa s myšlienkou vytvorenia podkrovia.
Výmera tohto podlažia je cca 175 m2.

Práve kvôli špecifickému priestorovému využitiu a možnostiam odporúčame pri vážnom záujme osobnú obhliadku nehnuteľnosti, pri ktorej môže záujemca vidieť všetky prednosti tejto krásnej vily.

Čo sa týka vonkajšieho priestoru, je rozdelený na relaxačnú časť, ktorého súčasťou je priestor s prístreškom a na časť s veľkou garážou s montážnou jamou pre jedno motorové vozidlo a menšou miestnosťou, ktorú je možné využiť ako garáž pre motorku, či bicykle alebo len ako odkladací priestor pre záhradnú techniku. Vedľa garáže sa nachádza miesto pre ďalšie motorové vozidlo. Zo zelene tu okrem iných okrasných rastlín nájdeme i tuje, nasadené po takmer polovici obvodu pozemku, ktoré tvoria okrem pevného oplotenia i živý plot.

Náklady na mesiac, v ktorých sú zahrnuté platby za plyn, elektrinu a vodu sa pohybujú v sume cca 330 Eur.

Podobné realitné ponuky - Vila, Trenčín

CENTRUM Trenčína - JEDINEČNÁ PONUKA rodinnej vily s nádherným slnečným
Predaj 860.000,- €
CENTRUM Trenčína - JEDINEČNÁ PONUKA rodinnej vily s nádherným slnečným

B10 Vám ponúka na predaj elegantne zariadenú RODINNÚ VILU, ktorá je umiestnená na atraktívnom slnečnom pozemku o výmere ideálnych 820m2 v lukratívnej časti Trenčína. Vila v posledných rokoch prechádzala postupnou...

Vila 820 m2 Trenčín