Rodinná vila Sátoraljaújhely - Maďarsko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER-REAL ... realitná kancelária ponúka na predaj 7 izbový Rodinný dom v obci Sátoraljaújhely - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 2 podlažný rodinný dom, čiastočne podpivničený, postavený v roku 1902. Dom je v stave po celkovej rekonštrukcii v roku 2012. Ďalšou stavbou na pozemku je altánok. Prístup na rovinatý pozemok v tvare obdĺžnika je kovanou bránou z asfaltovej komunikácie v prednej časti domu. Pozemok je oplotený, delený na dvor predný a dvor zadný. Parkovanie možné na dvore, alebo v garáži. Obec je situovaná v tichom prostredí na mierne svahovitom teréne, vzdialená 30 km od mesta Trebišov a 12 km od mestečka Sársospatak. Turistika: termálne kúpalisko Sárospatak, rybolov, cykloturistika, obchody... Nehnuteľnosť je umiestnená v nezáplavovom pásme na rovinatom pozemku. Bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do troch týždňov. Všetky zverejnené údaje týkajúce sa nehnuteľnosti sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 777
Plochy: Pozemok 600 m2, úžitková plocha 360 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: tehla. Stropy sú betónové. Podlaha: dlažby, plávajúca podlaha. Steny: omietky. Vonkajšia omietka: fasádna omietka. Okná: drevené. Dvere exteriérové vchodové: drevené, interiérové dvere drevené. Strecha je členitá prikrytá pálenou škridľou, na drevenom krove. Elektrická prípojka zavedená do domu vzduchom. Plynová prípojka na zemný plyn v dome. Kanalizácia obecná. Kúrenie je ústredné plynovým kotlom a panelovými vykurovacími telesami v každej obytnej izbe. Alternatívne kúrenie kachľovými pieckami. Voda je z obecného vodovodu, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom. Celkový stav nehnuteľnosti: dobrý technický stav, v stave bez ďalšej investície. Nehnuteľnosť je vybavená kamerovým systémom.
Popis miestností: Suterén : využívaný ako garáž, kotolňa
1. nadzemné podlažie : vyvýšené, vstup do domu schodiskom, chodba, kuchyňa, hala, 3x izba, terasa so sedením, kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatné WC
2. nadzemné podlažie : veľká hala, 2 spálne, terasa so sedením, kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - Vila, Sátoraljaújhely

Rodinná vila,  Maďarsko
Predaj 250.000,- €
Rodinná vila, Maďarsko

BROKER-REAL realitná kancelária ponúka na predaj 7 izbový Rodinný dom v obci Sátoraljaújhely - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 2 podlažný rodinný dom, čiastočne podpivničený, postavený v roku 1902. Dom je...

Vila 600 m2 Sátoraljaújhely
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinná vila, Maďarsko 250.000,- € Vila 600 m2 Sátoraljaújhely predaj