Borinka luxusná vila pod lesom na predaj UP 459 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB.sk ponúka na predaj luxusnú vilu v nádhernom a bezpečnom prostredí pri lese.
Vila sa nachádza nad obcou Borinka na veľkom pozemku (2 900 m2) s možnosťou dokúpiť ďalších 8 000 m2 s nádherným výhľadom na obec, zrúcaninu hradu Pajštún a okolité lesy. Vila sa nachádza v novšej časti obce zastavanej luxusnými vilami.

SUPER CENA INFO V RK.

Dom je citlivo zasadený do prírodného prostredia, ktoré ho obklopuje, zvnútra Vás osloví veľkorysým priestorom, príjemným a luxusným prevedením interiéru,
ktorý Vás zaujme logickou dispozíciou a funkčným usporiadaním jednotlivých častí domu.
Celá nehnuteľnosť spolu s pozemkami tvoria v dnešnej dobe ideálne možnosti pohodlného a bezpečného bývania v neobmedzených podmienkach užívania interiéru
ako aj exteriéru bez súčasných rizík v spoločnosti, ako aj perspektívy udržania týchto štandardov v budúcnosti.
Zároveň dispozičné riešenie domu ideálne umožňuje aj prácu z domu. Veľkosť pozemku ponúka možnosť pestovania zdravého životného štýlu a to v úplnom
súkromí a len cca 15 km od Bratislavy a cca 24 km od historického centra Bratislavy.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:

Vila sa nachádza na pozemku o výmere 2 900 m2 so súkromnou príjazdovou cestou. Má 2 podlažia, 12 miestností z toho 7 izieb.
Celková plocha vily je 459 m2 z toho obytná plocha 392 m2. Na prízemí sa nachádza aj interiérový bazén. Vila má priestrannú garáž na dve autá a pred garážou sa dajú pohodlne parkovať ďalšie 2 autá a na príjazdovom parkovisku ďalších 6 áut.

DISPOZÍCIA VILY:

Súkromnou cestou sa prichádza k priestrannej dvoj-garáži, od nej sa po schodoch dostanete k samotnej vile. Na prízemí vstupujete do priestrannej haly s odkladacími priestormi a hosťovským WC a veľkou práčovňou a technickou miestnosťou. Vľavo sa nachádza veľká jedáleň pre cca 15 ľudí, ktorá je prepojená s priestrannou kuchyňou s komorou.

Vpravo sa nachádza obývacia miestnosť s krbom s presklením poskytujúcim priami pohľad do interiérového bazénu s ďalšou miestnosťou, kde je posilovňa. Z obývacej miestnosti sa dostanete na vonkajšiu terasu s nádherným výhľadom.

Na prvom poschodí je hlavná spálňa s veľkou kúpeľňou so sprchovacím kútom a samostatným WC.

Priestor ďalej pokračuje veľkou knižnicou a pracovňou, šatníkom, hosťovskou spálňou a ďalšou spálňou s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom.
Na chodbe sa nachádza veľká vstavaná skriňa.

ŠTANDARD:

Dom je postavený z najkvalitneších materiálov, vrátane interiéru na mieru. Vila je vykurovaná podlahovým kúrením aj radiátormi napojeným na plynový kotol.
V obývacej miestnosti je krb. Interiérový bazén má dĺžku 7 m a šírku 4 m.
Je napojená na obecnú kanalizáciu a vodovod. Má nízke prevádzkové náklady vrátane údržby pozemku, ktorého veľká časť je lesná lúka a les.

Pre bližšie informácie volajte alebo píšte na

Podobné realitné ponuky

Predaj vily v STUPAVE
Predaj 599.000,- €
Predaj vily v STUPAVE

Predáme rodinný dom – vilu v Stupave na Novej Ulici. Vila je pre klienta, ktorý potrebuje veľký vnútorný priestor, pekné prostredie , výborné parkovanie, bazén , jazierko, altánok a pozemok K...

Vila 1138 m2 Stupava / Nová
Exkluzívna 5i vila s vlastnou záhradou a vyhrievaným bazénom
Predaj Cena v RK
Exkluzívna 5i vila s vlastnou záhradou a vyhrievaným bazénom

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj luxusnú 5izbovú vilu s úžitkovou plochou 317 m2, nachádzajúcu sa na pozemku o veľkosti 1407 m2, neďaleko od Bratislavy v obci Stupava...

Vila 1407 m2 Stupava / Nová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj vily v STUPAVE 599.000,- € Vila 1138 m2 Stupava
Nová
predaj
Exkluzívna 5i vila s vlastnou záhradou a vyhrievaným bazénom Cena v RK Vila 1407 m2 Stupava
Nová
predaj