PREDAJ, luxusná rodinná vila s 2 bytovými jednotkami v obci Blatná na

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ak hľadáte pre Vašu rodinu luxusné a pohodlné bývanie v tichom prostredí, tento nízkonákladový rodinný dom musíte vidieť! Útulný dom so svojimi vlastnosťami určite získa Vašu pozornosť. Ide o luxusný rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami v obci Blatná na Ostrove 25 km od Bratislavy a 20 Km od Dunajskej Stredy. Dom bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2014 s nadštandardným vybavením, kvalitné plastové okná, luxusné dlažby, podlahové kúrenie, nová kuchynská linka s mramorovou pracovnou doskou, luxusná kúpeľňa. K domu patrí pozemok vo výmere 866 ako aj veľký dvojgaráž. Úžitková plocha domu je 300 m2, má 2 bytové jednotky s 3 izbami a kompletne zariadená pivnica na volný čas a zábavu.

Na prízemí sa nachádza priestranná obývačka s kuchyňou, spálňa, detská izba a kúpeľňa, dvojité umývadlo, klasická vaňa, sprchovací kút, luxusné dlažby.

Na 1. poschodí sa nachádza priestranná obývačka s kuchyňou, spálňa, detská izba a kúpeľňa, dvojité umývadlo, klasická vaňa, luxusné dlažby.

V pivnici sa nachádza kuchyňa so sprchovacím kútikom a špajzou, obývačka a barová miestnosť a posilňovňa.

Kúrenie s plynovým kotlom na prízemí podlahové kúrenie + radiátory, na poschodí radiátory. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, internet klimatizácia. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom a kameroovým systémom. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Výhody: luxusný, slnečný, tiché prostredie, zastávka autobusu, alarm, krb.

Kúpu môžete financovať z hypotekárneho úveru, ktorý vybavíme pre Vás najvýhodnejšie!

Cena 420.000,- € + dohoda možná

Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať v Pondelok - Piatok od 9:00 do 19:00 a v sobotu od 9:00 - 12:00
Mgr.Kristína Hrapka tel:

Podobné realitné ponuky

Parkwood Villa - Jedinečná usadlosť s rozprávkovým pozemkom
Predaj Cena v RK
Parkwood Villa - Jedinečná usadlosť s rozprávkovým pozemkom

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj jedinečnú usadlosť len na skok od Bratislavy.Táto unikátna nehnuteľnosť je z ulice takmer neviditeľná, no za jej drevenými bránami až neuveriteľne...

Vila 2974 m2 Hviezdoslavov / Parková