Luxusná 6 izbová vila na predaj s úžasným výhľadom, Staré mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Luxusne-reality.sk ponúkajú na predaj nadštandardnú modernú rodinnú vilu v Starom meste s úžasným výhľadom, v blízkosti Drotárskej cesty, BA I. Staré mesto.
Pozemok vo výmere 871 m2, výťah, exteriérový bazén, jacuzzi, 3 bary, fínska sauna, 5 spální, 3 garáže, celková úžitková plocha 419 m2.

Dispozičné riešenie: 2 obytné podlažia, celkovo 3 podlažia.

vstupné podlažie: garáž pre 3 autá, výťah, samostatné WC s umývadlom, sklad – 92 m2.

1 NP: 141 m2: zádverie, kuchyňa s nadštandardnou kuchynskou linkou v tvare U so zabudovanými spotrebičmi, samostatná jedáleň, veľká obývacia izba s východom na terasu a s centrálnym krbom, architektotické schodisko na poschodie, samostatné WC, šatník, hosťovská izba, kúpeľňa, technická miestnosť s kotlom. V zadnej časti je schodisko s východom k intergrovanému bazénu, miestnosti s bazénovou technológiou, sklad záhradného nábytku a prestrešený oddychový priestor s vírivkou.

2 NP: 134 m2 chodba, schodisko, 2x, kúpeľňa, technická miestnosť, 3 x nepriechodná izba, fínska sauna,súčasťou podlažia je aj spoločenská miestnosť s barom, s možnosťou celostenného otvorenia v letnom období. Z izieb sa vychádza na loggiu.

Moderná elegantná rodinná vila je bohatá na výnimočné dizajnové prvky. Stavba je zasadená do tichej bočnej uličky. Luxusná vila spĺňa vysoký technologický štandard, na stavbu boli použité vysokokvalitné materiály. Krásna a upravená priestranná záhrada s množstvom zelene poskytuje úžasný relax.

Vybavenie:
hliníkové dvere, hliníkové okná a žalúzie, podlahy v obytných miestnostiach sú z drevenných nadštandardných parkiet a dlhovlasých kobercov, v ostatných miestnostiach je nadštandardná keramická dlažba, na chodbe prízemia a obývačky je mramorová dlažba ,centrálna klimatizácia, krb s vyhrievacou vložkou, vstavané skrine 11 ks, fínska sauna s ochladzovacou miestnosťou so sprchou a vedrom, podlahy tepelne a zvukovo izolované, schindler výťah, kamerový systém, solárny systém ohrevu TÚV, atypické povrchy stien z dreva, skla a keramiky, centrálny vysávač.
Priestor bazéna je vydláždený travertínom a teakovým drevom. V kúpeľniach sú nadštandardné mramorové obklady a dlažby. Dom je napojený na verejný vodovod, kanalizáciu, elektrinu a plyn.

Luxusná vila sa nachádza vo svahu s južnou orientáciou s výhľadom na Bôrik, rieku Dunaj a susedné Rakúsko. Lokalita, v ktorej sa luxusná vila nachádza sa vyznačuje pokojom, s dopravnou dostupnosťou do historického centra mesta a napojením na diaľničný obchvat. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V okolí je množstvo príležitostí na prechádzky, pešie túry, cyklistiku.

Vila je vhodná pre náročného klienta. Vzhľadom však na jeho dispozičné riešenie a veľkosť, je ho možné využiť aj ako reprezentačné sídlo.


Pre bližsie informácie kontaktná osoba: Michaela Rokašová , email:






Podobné realitné ponuky