Moderná exkluzívna vila v Beleku - Turecko Golfové ihriská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Moderná exkluzívna vila v Beleku je od letiska Antalya vzdialená len 35km. V prípade záujmu je možné kúpiť aj viac rovnakých alebo podobných nehnuteľností. Každá z víl má vlastný bazén a súkromnú záhradu na relax a pohodlie obyvateľov.
Ponúkaná vila má 3 poschodia, 4 spálne, exkluzívnu obývačku prepojenú s kuchyňou a tri kúpeľne.

Na prízemí sa nachádza priestranná obývačka, wc pre hostí, kuchyňa. Prízemie je prepojené s terasou a bazénom. Na prvom a druhom poschodí sú štyri spálne a tri kúpeľne so sprchami i vaňou.
Kuchyňa a kúpeľne sú kompletne vybavené. Klimatizácia vily je ovládateľné z každej izby.
Stavba spĺňa vysoké štandardy a normy ohľadom vody, kúrenia a izolácia. Steny sú upravené špeciálnymi nátermi. Okná sú dvojkomorové. Interiérové dvere sú drevené, kúpeľne majú luxusné keramické obklady a dlažby.
Nehnuteľnosť je situovaná medzi Kadriye a Belek /časti Beleku/ v tichej no obývanej lokalite, ktorá je známa predovšetkým golfovým ihriskom Sueno. Práve golfové možnosti Beleku a jeho celoročná prevádzka v ideálnych podmienkach plus svetoznáme meno oblasti robia z Beleku jednu z najatraktívnejších lokalít Tureckej riviéry.
Nákupné možnosti potravín a Yildiz market sú v dosahu. Pláže Kadriye a Belek Park sú vzdialené 3 km. V prípade, že nemáte k dispozícii auto, je možné využiť transport “dolmuškom”. Zástavka je vzdialená cca 300 m.

Podobné realitné ponuky

TURECKO: Exkluzívna dovolenková vila v Beleku, Antalya
Predaj 310.000,- €
TURECKO: Exkluzívna dovolenková vila v Beleku, Antalya

AstonReal ponúka EXKLUZÍVNE predaj víl v Beleku. Tieto lukratívne vily ponúkajú revolučný spôsob zažiť luxusný život na Tureckej riviére. Zrekonštruovaná vila v komplexe víl, 4 + 1 trojpodlažná vila s...

Vila 300 m2 Belek