Radvanská:Na predaj exkluzívna vila s 3 bytmi/eng.text.inside

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj luxusnú vilu s krásnym výhľadom, ktorý sa nachádza v jedinečnej lokalite priamo pri hrade. Moderná vila sa rozprestiera na troch poschodiach a pozostáva z troch bytov a to dvoch 4-izbových s rozlohami 150m2, jedného 2i bytu o rozlohe 106m2, k dispozícii je aj bazén. sauna, garáže a technické priestory. K domu patrí aj okrasná záhrada. Z terás vily je nádherný výhľad. Dom bol postavený v roku 1993 a v roku 2010 prešiel kompletnou prestavbou a rekonštrukciou. Na vyžiadanie sú ´v RK k dispozícií všetky technické podklady.

Cena: info v RK

Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****

For sale luxury villa just a few minutes from the castle. Modern luxury villa with an area of 762sqm consits of 3 floors where are two 4-bedroom apartments with an area of 150sqm and one 2-bedroom apartment with an area of 106sqm. From the terraces is a amazing view over the river. On the ground floor there is also wellness with sauna and pool. The house comes with garages and storages and nice garden. The house was build in year 1993, and in year 2010 was completely rebuild and reconstructed. This property is located on the best address in town.

Price: on demand

Our rating: *****

Podobné realitné ponuky

Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj
Predaj Cena v RK
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj

Ulica Pod Bôrikom (Staré Mesto, BA I.) - 4 podlažná rodinná vila s 2 samostatnými bytovými jednotkami kolaudovaná v roku 2001 a situovaná v bratislavskej lokalite Starého Mesta pod...

Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto / Pod Bôrikom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj Cena v RK Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto
Pod Bôrikom
predaj