DOM NA PRENÁJOM, GROT, KOŠICE II.-ZÁPAD

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY Vám ponúka na prenájom viac-izbový kompletne zariadený REPREZENTAČNÝ DOM, novostavbu v novej časti Košíc-GROT. Dom je zariadený kvalitne a luxusne pre náročných zákazníkov

Hlavné výhody domu sú:
- ak chcete bývať v novostavbe, ktorá je kompletne a kvalitne zariadená
- ak hľadáte DOM na peknom mieste s dobrou dostupnosťou do centra Košíc
- ak plánujete pracovať aj z domu, mať pohodlie a dostatočný priestor pre rodinu

Základné informácie:
Dom má zastavanú plochu 119m2 má dve poschodia a pozostáva z dvoch izieb na prízemí a troch izieb na poschodí. Na prízemí sa nachádza komplet vybavená kuchyňa s modernými a kvalitnými spotrebičmi značky AEG Elektrolux. Chladnička, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnka, sporák, digestor. V obývacej izbe sa nachádza kožená gaučová súprava, TV, stolík, a kvalitný starožitný nábytok, v jednacej miestnosti sa nachádza okrúhly stôl, kde sa na jednu stranu vchádza do technickej miestnosti, kde je umiestnená práčka a plynový kotol, a vonku sa vychádza na vydláždenú terasu o rozlohe cca. 20m2. Záhrada má rozlohu 143m2, na ktorej sa nachádza záhradný domček s náradím. Na prízemí sa ďalej nachádza sprchovací kút s WC, a malá komora. Na prízemí je aj GARÁŽ.
Na poschodí sa nachádzajú tri izby – spálňa, a dve obytné izby. K dispozícii je malý šatník, môže to slúžiť aj ako pracovňa. Ďalej sa tu nachádza veľká kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovacím kútom a WC.
PARKOVANIE je možné pre dve-tri autá. Dom má garáž a parkovanie je možné aj pred garážou a pred domom.
V celom dome je k dispozícii KLIMATIZÁCIA, v dome je dispozícii aj trezor.
Dom je voľný ihneď, platí sa jedno mesačné nájomné plus depozit vo výške 1.299,-eur.
CENA 1.299,-eur je mesačne plus energie a voda, ktoré budú prepísané na nájomcu. Ponúka sa na prenájom bez zvierat.

Lokalita: Dom sa nachádza v novej lokalite Košíc – Grot. V blízkosti sídliska KVP s dobrou dostupnosťou na výpadovku z Košíc na všetky smery.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 14 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky