Partizánska ulica, Trenčianske Teplice – vila s úžitkovou plochou cca

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte bývanie v kúpeľnom meste s prípadnou možnosťou podnikania? Páčia sa vám Trenčianske Teplice a ich okolie? Tak neváhajte táto nehnuteľnosť Vám to ponúka.
Hľadáte nehnuteľnosť, ktorá by Vám vrátila prvotne investované peniaze do nej? Chcete prísť a po malých úpravách si vytvoriť svoje vysnívané bývanie? Tak opäť Vám vravím, že je to tá správna voľba. Ponúkaná vila, ktorá stojí na 119 m2 zastavanej plochy Vám ponúka cca 200 m2 úžitkovej plochy, ktorá sa môže zväčšiť o prípadné dobudovanie podkrovia.
Ďalšia dobrá správa je, že vila prešla v roku 2009 kompletnou rekonštrukciou pri ktorej boli použité kvalitné materiály (euro drevené okná, nová strecha, zateplenie vonkajšieho plášťa vily a nová elektroinštalácia). Chcete vedieť čo Vám táto vila ponúka vo svojich útrobách? Tak nech sa páči.
1. Prízemie ponúka: vstupná hala, predsieň so schodiskom, kuchyňa, samostatná jedáleň, špajza, 2 x izba, priestranná kúpeľňa s WC a v kúpeľni je umiestnený i plynový kotol.
2. 1. Poschodie ponúka: hala so schodiskom, obývacia izba, hosťovská izba, spálňa, kúpeľňa s rohovou vaňou a sprchovým kútom, samostatné WC, návštevná miestnosť s vírivou vaňou jacuzzi pre 6 osôb s barovým pultom balkónom a samostatným vstupom do domu (záhrady).
3. Podkrovie – možnosť dobudovania ďalšieho obytného poschodia (strešné okná a 2x klasické okno.
Rozmýšľam čo som vám ešte nenapísal a mohlo by Vás príjemne prekvapiť. Ale predsa mám ešte dáke bonusy. Súčasťou domu je malá vinotéka so samostatným vchodom. Malá pivnička a garáž. Dom je napojený na všetky inžinierske siete a predáva sa komplet zariadený.
Záujemca o kúpu neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky. Cena zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 66 € a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách.
Sme realitná kancelária, ktorá si zakladá na korektnom jednaní s klientom. V našom záujme je prvoradá spokojnosť ako predávajúceho tak i kupujúceho. Ak si chcete dohodnúť prehliadku, prípadne máte akékoľvek doplňujúce otázky, informácie Vám rád zodpoviem na tel. č. : , emailovej adrese: prípadne v našej kancelárii so sídlom v Trenčíne, budova KERAMOPROJEKTU, 2 poschodie.

Podobné realitné ponuky - Vila, Trenčín

CENTRUM Trenčína - JEDINEČNÁ PONUKA rodinnej vily s nádherným slnečným
Predaj 860.000,- €
CENTRUM Trenčína - JEDINEČNÁ PONUKA rodinnej vily s nádherným slnečným

B10 Vám ponúka na predaj elegantne zariadenú RODINNÚ VILU, ktorá je umiestnená na atraktívnom slnečnom pozemku o výmere ideálnych 820m2 v lukratívnej časti Trenčína. Vila v posledných rokoch prechádzala postupnou...

Vila 820 m2 Trenčín