Exkluzívna vila na predaj v Bratislave - Staré Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj exkluzívnu 5-izbovú vilu (630m2) v Starom Meste s bazénom, saunou a vírivkou .

POPIS BYTU:
V spodnej časti domu sa nachádza garážový priestor. Nad garážou sa nachádza bazén, fitness, sauna a kúpeľňa. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, priestranná obývacia izba, jedáleň s výstupom na terasu a záhradu, špajza, šatník, hosťovské WC. Prvé podlažie tvoria 3 spálne, pracovňa, šatník, kúpeľňa s WC a samostatného WC. Na druhom podlaží sa nachádza hlavná spálňa s terasou s krásnym výhľadom, kúpeľňa s WC a šatníkom. K bytu prislúcha niekoľko balkónov a priestranná terasa s grilom za domom. Vila je k dispozícii zariadená alebo nezariadená.

STAV BYTU:
K vybaveniu domu patria kuchynské spotrebiče, práčka, podlahové kúrenie, klimatizácia, alarm, bezpečnostné dvere, šatníky, prípojky na internet a káblovú TV, krb, sauna, bazén, vírivka, práčovňa, sklad a pivnica.

PARKOVANIE:
K domu prislúcha garáž pre 3 autá a pred garážou sa nachádza miesto pre ďalšie 4 autá.

LOKALITA:
Lokalita Starého Mesta patrí medzi prémiové adresy. Výborná dostupnosť pešo do historického centra mesta, kompletnú občiansku vybavenosť - školy, škôlky, obchody (pešia zóna), potraviny, kaviarne, reštaurácie, divadlá.

Podobné realitné ponuky

Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj
Predaj Cena v RK
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj

Ulica Pod Bôrikom (Staré Mesto, BA I.) - 4 podlažná rodinná vila s 2 samostatnými bytovými jednotkami kolaudovaná v roku 2001 a situovaná v bratislavskej lokalite Starého Mesta pod...

Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto / Pod Bôrikom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj Cena v RK Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto
Pod Bôrikom
predaj