- predaj reprezentatívna vila, Hradný vrch - STARÉ MESTO, gm

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

b]REB.sk ponúka na predaj reprezentatívnu vilu vhodnú pre sídlo firmy, veľvyslaneckú rezidenciu, alebo bývanie v lukratívnej tichej lokalite na Hradnom vrchu s nádherným výhľadom na Bratislavský hrad.


Vila pozostáva zo zvýšeného suterénu a troch podlaží, nachádza sa na rovinatom pozemku o výmere 571 m2, disponuje úžitkovou plochou 378 m2 + dve viacúrovňové terasy 70 m2 a 56 m2 s panoramatickým výhľadom na Bratislavský hrad a historické centrum Starého mesta. Možnosť parkovania je pre 8 aut.

Vstup do vily je cez zvýšené prízemie, všetky štyri podlažia sú vertikálne prepojené rohovým schodiskom a presvetlené kruhovými svetlovodmi - (možnosť dobudovania výťahu). Všetky miestnosti a terasy sú orientované do vnútorej časti pozemku - dvoru. Vila je plne klimatizovaná, vybavená hliníkovými oknami s protislnečnou úpravou a vonkajšími roletami, bezpečnostným kamerovým systémom, DSL internetom, kvalitnou dlažbou, kuchynskou linkou so spotrebičmi, na každom podlaží sa nachádza toaleta s príslušenstvom. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom Vailant a zásobníkom na TÚV.

Vila sa nachádza v tichej časti Palisád, v blízkosti hradu a historického centra. Táto lokalita v centre mesta ponúka výbornú dopravnú infraštruktúru a plnú občiansku vybavenosť.

Podobné realitné ponuky - Vila, Bratislava - Staré Mesto