Ultramoderná vila medzi vinohradmi v Rači

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

DUO REAL, spol. s r.o., ponúka na predaj modernú novostavbu rodinného domu situovanú na rozľahlom pozemku uprostred vinohradov s nádherným výhľadom na široké okolie. Ponúkaný dom sa nachádza mestskej časti Bratislava – Rača na pozemku o rozlohe 2 062 m2 z toho zastavaná plocha domu bez terasy je 424 m2, spevnené plochy sú 161 m2 záhrada a zeleň je 1 477 m2. Dom bol skolaudovaný v roku 2017.
Dom je prízemný s čiastočným podpivničením, suterén je betónový, 1.NP je postavené z tehly, stropy sú betónové. Strecha je sedlová s krytinou z pálenej škridly Tondach.
Okná a balkónové dvere sú hliníkové s prerušeným tepelným mostom a izolačným trojsklom zn. RAYNAERS ALUMINIUM. Okná sú vybavené hliníkovými roletami zn. HÖRMANN.
Dom je zateplený kontaktným zatepľovacím systémom NOBASIL o hrúbke 15 cm.
V celom dome je použitá „inteligentná“ elektroinštalácia typu KNX od firmy JUNG s priamym ovládaním priamo z mobilného telefónu.


1.NP
Je to obytné podlažie s nasledovnou dispozíciou:

Obývacia izba má spolu s jedálenským kútom rozlohu 100 m2 , z toho televízna miestnosť sa dá oddeliť posuvnými panelmi.
V obývačke je krb na tuhé palivo, dovezený z Talianska s obkladom krbovej steny z brazílskej žuly.
Obývacia miestnosť s výškou 330 cm, je po celej šírke prepojená veľkými oknami s terasou, ktorá môže slúžiť aj ako zimná záhrada a od záhrady je oddelená elektrickými posuvnými dverami RAYNAERS Hi-Finity.
Jedálenská časť nadväzuje na kuchyňu a je prepojená širokými dverami
Terasa – zimná záhrada sa dá na zimu, prípadne za nepriaznivého počasia uzavrieť tak, že sa celé presklenie vysunie zo suterénu a tým uzavrie terasu, ktorú je možné temperovať podlahovým kúrením.
Na tomto podlaží sú taktiež 4 spálne so šatníkmi vybavenými zabudovanými skriňami a pracovňa, ktorá je otočená do zimnej záhrady. Na podlaží je jedna veľká kúpeľňa s vaňou, veľkým sprchovacím kútom, dvomi umývadlami, oddeleným WC a kombinovanou fínskou a infra-saunou, ktorej strany smerujúce do kúpeľne sú presklené, ináč je sauna obložená kanadskou osikou a má rozmer 170 x 200 cm
Okrem nej sú na podlaží ešte 2 samostatné WC a jedna kúpeľňa so sprchovým kútom.
Ďalej sa tu nachádza kuchyňa s prípojkou zemného plynu, špajza, miestnosť na domáce práce, pranie, žehlenie a pod. Výška miestností je 280 cm. Pri vstupe do domu upúta pozornosť veľká vstupná hala, ktorá je prepojená so suterénom schodiskom a priestorom pre výťah.
Kúrenie celého domu je podlahové a je zabezpečené dvomi tepelnými čerpadlami, ktoré sú napojené na hĺbkové vrty 4 x 105 m. Na celom 1.NP je stropné chladenie zapustené do sadrokartónových podhľadov. Chladenie funguje na princípe 2 obehových čerpadiel a jedného výmenníka.
Úžitková voda je čerpaná z vrtu hlbokého 61 m, má dvojstupňovú mechanickú filtráciu, UV-lampu a systém zmäkčovania vody.
V celom dome je použitá „inteligentná“ elektroinštalácia typu KNX od firmy JUNG. Elektroinštaláciu a zabezpečovacie zariadenie je možné ju kompletne ovládať cez internetové pripojenie priamo z mobilného telefónu.
Kamerový systém je koncipovaný pre 4 kamery.
Na obidvoch podlažiach sú samostatné rozvody vonkajšieho vzduchu s rekuperáciou.
1.PP – Suterén
V suteréne sa nachádza garáž pre 3 osobné autá, vjazd je zabezpečený dvomi garážovými bránami. Je tu kotolňa, 3 skladovacie priestory a strojovňa zdvíhania zasklenia zimnej záhrady.
Nachádza sa tu aj samostatný priestor pre pomocnú pracovnú silu spolu s kúpeľňou a WC.
Na tomto podlaží sa taktiež nachádza studená pivnica na uskladnenie zeleniny.
Ponúkaný dom je napojený na všetky inžinierske siete a je prístupný po novovybudovanej betónovej komunikácii.

Cena na vyžiadanie.





Podobné realitné ponuky

 METROPOLITAN │Luxusná 7 izbová vila s bazénom a fitness na PREDAJ
Predaj 1.250.000,- €
METROPOLITAN │Luxusná 7 izbová vila s bazénom a fitness na PREDAJ

METROPOLITAN │Luxusná 7 izbová vila na PREDAJ s bazénom a fitnessPonúkame na PREDAJ luxusnú 7 izbovú vilu na ulici Na Medzi. Vila prešla rekonštrukciou v roku 1998, na jej...

Vila 1136 m2 Bratislava - Rača / Na medzi
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
METROPOLITAN │Luxusná 7 izbová vila s bazénom a fitness na PREDAJ 1.250.000,- € Vila 1136 m2 Bratislava - Rača
Na medzi
predaj