Koliba: Na predaj vila s výnosom potenciálom/eng. text inside

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj veľkú vilu na konci slepej ulice na Kolibe. Objekt je vybudovaný ako trojpodlažný v roku 1991 a pozostáva zo suterénu, prízemia a poschodia. Vila pozostáva zo suterénu o celkovej ploche 247m2, kde sa nachádza zádverie, kuchyňa, slovenská izba, fitness, tri sklady, kotolňa, dielňa, dvojgaráž, anglický dvorec, manipulačný priestor a sociálne zariadenie. Na prízemí o rozlohe 240m2 sa nachádza zádverie, obývacia izba s jedálňou, kuchyňa, zimná záhrada, wellness priestor s bazénom (takmer dokončeným), odpočivárňou a saunou, izba, pracovňa, terasa kúpeľňa a hala so schodiskom. Druhé poschodie s rozlohou 240m2 sa skladá z obývacej izby s jedálňou, pracovňa, dvoch spálni, balkóna, schodiskovej haly, chodby a kúpeľne. Tento objekt sa nachádza na konci tichej slepej ulice a je vhodný pre náročného záujemcu. Pozrite si prosím fotografie ako aj pôdorysy jednotlivých podlaží v spodnej časti inzerátu.

Cena : 728.000,- Eur

Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****

For sale a luxury, large, villa with a potencial. This house was approved in a year 1993 consits of a basement with an area of 247m2, 1st. floor with an area of 240m2 with, second floor with an area of 240m2. This villa does have a plenty of rooms and spaces and it has an great potencial for rebuilding or a living with lot of space. On demand we are able to show any details of this amazing villa.

Price: 770.000,-Eur

Our rating: *****

Podobné realitné ponuky

Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite
Predaj Cena v RK
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj lukratívnu 4izbovú vilu na Kolibe, mestská časť Nové Mesto. Vila o rozlohe 260m2 na pozemku o veľkosti 421m2 disponuje 3 podlažiami, parkovacím...

Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto / Jeséniova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite Cena v RK Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto
Jeséniova
predaj