9 exkluzívných víl na Tenerife v predaji !

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Rezidenčný projekt pozostávajúci z 9 exkluzívnych víl na golfovom ihrisku Amarilla na juhu Tenerife je jedným z najkrajších prostredí na hranie golfu na pobreží Atlantického oceánu s unikátnym výhľadom na horu Teide. Tento nový rezidenčný komplex, ktorý sa nachádza len pár metrov od Club House. Umožňuje jej obyvateľom vychutnať si pokojný životný štýl o akom vždy snívali a môžu spojiť svoj obľúbený šport s inými vodnými a voľnočasovými aktivitami.

Prvá výstavná vila je už dokončená !

Hlavnou prioritou pri navrhovaní víl bolo vytvorenie otvorených denných priestorov s maximálne možným využitím denného svetla a tým aj dosiahnutie vyváženého usporiadania v každej jednej z deviatich víl.

Všetky vily sú postavené v strede ich vlastného súkromného pozemku s rozlohou 240 metrov štvorcových. Prízemie má plochu 93 m² . Hala, jedáleň a kuchyňa sú usporiadané v priestrannom prostredí a vytvárajú pocit pohodlia a harmónie. Na prízemí je tiež toaleta, kúpelňa, spálňa ako aj technická miestnosť. Cena domu nezahŕňa bazén, ktorý je voliteľný a na základe požiadaviek klienta je možné poskytnúť cenovú ponuku.

Horné poschodie má plochu 80,35 m², v ktorej sa nachádza hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou, vlastnou terasou o rozlohe 9,20 metrov štvorcových a ďalšie dve spálne (12,95 m² a 11,15 m²), jedna s vlastnou terasou a kúpeľňou.

Priestor medzi domom a plotom, ktorý ho oddeľuje od exteriéru, bol ponechaný voľný pre parkovacie miesto pre jedno vozidlo a zvyšok priečelia tvorí vstup pre chodcov do vily. V zadnej časti domu je upravená oblasť s výhľadom na golfové ihrisko a je vhodná na inštaláciu bazéna.

Exkluzívny rezidenčný komplex určený na dlhodobé pobyty, kde si môžete vychutnať nádherné počasie na Tenerife, bez toho, aby ste sa museli príliš starať o údržbu domu alebo záhrady, keď nie ste na ostrove.

Staviteľ a developer je s viac ako 60 ročnými skúsenosťami na Kanárskych ostrovoch.



Podobné realitné ponuky - Vila, El Hierro