Exkluzívna vila na Malorke

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj exkluzívnu vilu na ostrove Malorka. Dvojposchodová vila s podlahovou plochou 165 m2 je situovaná na veľkorysom pozemku vo výmere 450 m2 zasadenom v krásnom zelenom prostredí s výhľadom na golfové ihrisko Santa Ponca 1 a hory.
Nehnuteľnosť sa skladá z obývacej izby, z plne vybavenej kuchyne, jedálne, troch obytných miestností a pohodlie zaručuje dva a pol kúpeľňami. V hlavnej spálni ako aj hosťovskej izbe sa nachádzajú pohodlné manželské postele. Hlavná spálňa poskytuje krásny výhľad na okolie. Každá z miestností je jedinečná svojím prevedením a nábytkom.
Komfort bývania dopĺňa klimatizácia, wifi v celom objekte, káblová televízia a krb. Parkovať jedno auto je možné v garáži a ďalšie dve autá pred domom. Počas horúcich dní je možné využívať bazén pre rezidentov, vzdialený len 50 metrov od vily.
Výborná lokalita ponúka množstvo zelene, v tesnej blízkosti je golfové ihrisko (50 metrov) a tenisové centrum s trávnatými kurtami (200 metrov), pár minút autom sú vzdialene nádherné pláže, prístav Port Adriano (5 minút), letisko (15 minút) a tiež hlavné mesto Palma (10 minút).
Táto funkčná jedinečná vila je jasnou voľbou pri hľadaní nehnuteľnosti v zahraničí, ci už s investičným zámerom alebo ako dokonalé letné sídlo pre rodinu, vhodné aj na celoročné užívanie.

Podobné realitné ponuky