3 IZBOVÝ BYT NA PRENÁJOM, UL.URALSKÁ, KOŠICE NAD JAZEROM, KE IV.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

JOZUE REALITY ponúka na prenájom 3 izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii.
Byt sa nachádza na ulici Uralská. Ide o dobré miesto na bývanie pre ľudí, ktorí majú radi bývanie v tichu a kľude

Hlavné výhody bytu sú:
- ak chcete bývať v byte, ktorý je vhodný ak pre rodiny, páry aj jednotlivcov.

Základné informácie: Byt má rozlohu 57 m2, a nachádza sa na zvýšenom prízemí. Byt pozostáva z troch izieb a prenajíma sa čiastočne zariadený. V kuchyni je k dispozícii kompletné vybavenie kuchyne, sporák, mikrovlná rura, chladnička. V rámce rekonštrukcii bola prerobená takisto kúpeľňa, zrekonštruované jadro, elektrina. Plastové okná sú v obývacej izbe a kuchyni, v dvoch izbách sú pôvodné. V obývacej izbe sa nachádza obývacia zostava a gauč.

Byt je VOĽNÝ ihneď
Platí sa 1xmesačné nájomné vo výške 600,-eur plus 1x depozit. Cena je vrátane energií, dohoda možná.

Byt sa nachádza v blízkosti základnej školy, obchodu, potravií, polície, a kostol. Parkovanie pred bytovým domom je bezplatné.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom a prenájmom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.


Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Oleksandra Kovalenka, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky