Slnečný 3 izbový byt so záhradou, ul. Uhliská, Bratislava III. Vajnory

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na dlhodobý prenájom slnečný 3 izbový byt v novostavbe Nové Šuty / r.kolaudácie 2016/ na ulici Uhliská, v Bratislave III. Vajnory. Nachádza sa na prízemí / 3 poschodí v bytovom dome bez výťahu. Výmera bytu je 74 m2 . K dispozícii je samostatná záhrada spolu s terasou 112 m2.
STAV BYTU:
Byt ponúka príjemné bývanie, aké novostavba môže poskytnúť. Má plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, v celom byte je plávajúca podlaha, dlažba, kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi / chladnička, elektrická rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu, práčka/.
DISPOZÍCIA BYTU:
V jednom priestore je jedáleň,obývačka a kuchyňa, dve izby so samostatným vchodom. Všetky tri izby sú orientované na juhozápad, z každej je vstup do záhrady balkónovými dverami. V kúpeľni je vaňa, WC je samostatné. Vykurovanie je vlastné elektrické, má zásobník na teplú vodu. Prenajíma sa kompletne zariadený novým nábytkom.
Cena prenájmu je 680.-€ + 100.-€ za energie, bez internetu a KTV.
Je voľný od 1.6.2018, vhodný je na dlhodobý prenájom pre maximálne 3 osoby, mladú rodinu, bez zvierat, nefajčiari.
PLATBY:
Depozit: 780.-€, nájom : 780.-€, provízia pre RK: 600.-€
LOKALITA:
Byt sa nachádza vo tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou,s dobrou dostupnosťou do mesta, 5 min. od zástavky MHD a zdravotného strediska, 10 min. od nákupného centra Vajnoria. Dobrá dostupnosť na cyklotrasy v Karpatoch, Vajnorské jazerá 10 min. peši. Vďaka týmto výhodám patrí medzi obľúbené lokality na život v najbližšom okolí Bratislavy.

Podobné realitné ponuky