TOP CENA - 3i BYT s BALKÓNOM, STRMÝ VŔŠOK, ZÁHORSKÁ BYSTRICA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REI PREMIUM SHOWROOM ŠPITÁLSKA 51 ponúka EXKLUZÍVNE NA PREDAJ VEĽKOMETRÁŽNY 3i BYT VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE v ZÁHORSKEJ BYSTRICI na ulici STRMÝ VŔŠOK.

Nova ponuka! Výmera bytu je 122 m2 + 7 m2 balkón. Možnosť dokúpiť murovanú garaž priamo v dome ( cena dohodou). Nachádza sa z jednej strany na prízemí, zo strany druhej na 1. poschodí. Dispozíciu bytu tvorí priestranná vstupná hala s prístupom do dvoch spální, obývacej izby, kuchyne s komorou,kúpeľne a toalety. Balkón s výhľadom do tichej záhrady je prístupný z obývacej izby.
Byt sa nachádza v trojpodlažnej budove, na každom poschodí je vždy iba jeden byt.
Výhodami sú: lokalita s ukončenou výstavbou, nízkopodlažná budova a zelená lokalita pod lesom. Byt má vlastné podlahové kúrenie - plynový kotol. Na oknách sú vonkajšie rolety, interiérové žalúzie a sieťky proti hmyzu. V byte Video vrátnik.
V pripade záujmu je možne ponechať nabýtok, v prípade opačnom nie je problem celý byt vypratať.
Mesačné náklady na bývanie sú 68,-€ spravcovký poplatok plus vaša reálna spotreba energie a plynu cca 130,-€

Bytový dom sa nachádza v tesnej blízkosti lesa v Bratislave IV, časti Záhorská Bystrica.Táto lokalita je vyhľadávaná práve pre okolitú prírodu, ktorá je jej najväčšou výhodou. Je súčasťou Bratislavy, no ceny sú v porovnaní s podobnými lokalitami priamo v Bratislave podstatne nižšie.


Cena vrátane servisu REI PREMIUM je 179900 EUR.

Podobné realitné ponuky