Predaj, 3-izbový zrekonštruovaný byt, Turčianske Teplice - Háj

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

413885

Ponúkame Vám na predaj krásny a slnečný 3-izbový byt, nachádzajúci sa na prvom poschodí 2-poschodového tehlového bytového domu v obci Háj, blízko Turčianskych Teplíc.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, pri ktorej boli vymenené elektrické rozvody, vodoinštalácia, v celom byte bola položená nová keramická dlažba, osadené plastové okná, nainštalovaná francúzska krbová pec a v obývačke bol znížený strop s bodovým svetlom. Kúrenie je zabezpečené elektrickým kotlom a ohrev vody elektrickým bojlerom.

Dispozične pozostáva z predsiene, z ktorej následne vojdeme do obývačky s kuchynským kútom alebo druhej izby po ľavej strane, kde sa nachádza vstup na balkón. Z obývačky vedie samostatný vstup aj do tretej izby a do kúpeľne s WC. K bytu prislúcha aj veľká pivnica o veľkosti 12m² v suteréne bytového domu. Orientácia bytu je V/J/Z a jeho podlahová plocha je 78m².

Byt sa nachádza v malej a pokojnej dedinke Háj, ktorá je obklopená krásnou prírodou, vyhliadkou na blízke kúpeľné mesto Turčianske Teplice alebo lyžiarskymi strediskami Snowland Valča, Martinské hole alebo Ski KRAHULE. Mesačné náklady sú 150,- EUR / 4 osoby.


V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. čísle alebo e-mailom na
Kompletný právny servis a poradenstvo o financovaní je u nás zdarma.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Turčianske Teplice

Pekný 3 izbový byt v Turčianskych Tepliciach
Predaj 125.000,- €
Pekný 3 izbový byt v Turčianskych Tepliciach

B10 Vám ponúka na predaj zaujímavý 3 izbový byt v Turčianskych Tepliciach. Rozloha bytu je 65 m2. Tým, že je na vyššom poschodí poskytne Vám krásne výhľady na okolie. Byt...

3-izbový byt 65 m2 Turčianske Teplice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pekný 3 izbový byt v Turčianskych Tepliciach 125.000,- € 3-izbový byt 65 m2 Turčianske Teplice predaj