NA PREDAJ 3i ZARIADENÝ APARTMÁN S PARKOVANÍM - VENEZUELA, MARGARITA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

MICHAL PALKO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj troj izbový apartmán na ostrove Margarita vo Venezuele.

Karibik? Biele piesočnaté pláže? Karibské mierne more? Leto 365 dní v roku? Jedna z najkrajších pláži na ostrove priamo pred apartmánom? Karibský raj?

Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/pg/MichalPalkoCassoviaRealitas/photos/?ref=page_internal
(ospravedlňujeme sa za nižšiu kvalitu fotografií)

Technické informácie:

výmera: 85m2
terasa: 15m2
poschodie: 3/3
klimatizácia: áno
súkromný bazén: áno
parkovacie miesto: áno
výťah : nie

náklady: 100€/mesiac

Dispozičné riešenie:

Apartmán sa nachádza v blízkosti Playa Parquito, obec Antolin del Campo, ostrov Margarita, Nueva Esparta. Štát. Venezuela, v obytnej budove pozostávajúcej z 12 apartmánov. Apartmán sa nachádza na 3 poschodí s výhľadom na karibské more v uzavretom areáli s vonkajším bazénom so slanou vodou, vlastným vyhradeným parkovaním
pritom priamo na pláži Playa Parguito. Je presvetlený a budete sa tu cítiť príjemne. Pozostáva z obývačky, kuchyne, dvoch spálni, kúpelne a toalety a terasy. Za zmienku stojí terasa na streche obytného domu s rozlohou 15m2. Apartmán je plne klimatizovaný. Predáva sa kompletne zariadený a vybavený. Voda na ostrova je odslaňovaná.

IS: elektrická energia, odslanená voda (nie pitná), kanalizácia

Zariadenie apartmánu: zariadený

Mesačné náklady: 100 EUR

Podnebie Venezuely je prevažne tropické. Teploty sú vzhľadom k takmer rovníkovej polohe pomerne stále. Prípadné rozdiely v teplotách spôsobuje len nadmorská výška. So stúpajúcou nadmorskou výškou teplota výrazne klesá, a to dokonca až o 6°C na 1000m. Priemerné teploty počas roka sa pohybujú v rozmedzí 30 - 33°C a more medzi 25 - 28°C.

Ostrov Margarita je symbiózou karibskej príťažlivosti spájajúci neopakovateľné kúzlo bielostných pláží, lemovaných palmami, so stále teplým podnebím a miernym Karibským morom. Nielen ideálne miesto výborného odpočinku v prostredí karibského raja, ale tiež brána k ďalším kúzlam Venezuely, do delty Orinoka s jeho jedinečným biotopom, na pláne Canaimy s impozantnými stolovými horami " tepuis" a mohutnými vodopádmi, z ktorých úchvatný, najvyšší na svete Anjelsky vodopád - Salto Angel padá z výšky tekmer jedného kilometru. Isla Margarita ponúka ideálnu možnosť odpočinkovej dovolenky a zoznámenia sa s neopakovateľnou tropickou prírodou Karibiku a Latinskej Ameriky.

Cena tohto apartmánu je 95.000,- EUR

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Michal PALKO - - certifikovaný realitný maklér NARKS

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, San Juan