Predaj, trojizbový byt Zlatno - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj trojizbový byt 75 m2 v osobnom vlastníctve. Nachádza sa na druhom poschodí s loggiou a bez výťahu. Bytové jadro je murované, oddelené WC. Kuchynská linka nová. Plastové okná, v obývacej izbe je položená plávajúca podlaha v ostatných dvoch obytných miestnostiach sú drevené parkety viac ako v dobrom stave. V chodbe, kuchyni, komore, kúpeľni a vo WC je položená keramická dlažba. Orientácia bytu je severovýchod. Súčasťou bytu je komora a plus pivnica v suteréne. Bytový dom je z tehly, vchod slušný. Dedina sa nachádza v prekrásnej prírode, pravidelné vlakové a autobusové spojenie s okresným mestom a taktiež s mestom Lučenec.
Mesačné náklady na bývanie sa pohybujú cca okolo 160€ na dve osoby.
Maklér odporúča. ID ponuky: PT-57017

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Poltár

REZERVOVANÉ - Predaj, trojizbový byt Zlatno - ZNÍŽEN...
Predaj 33.000,- €
REZERVOVANÉ - Predaj, trojizbový byt Zlatno - ZNÍŽEN...

Ponúkame na predaj trojizbový byt 70m2 v osobnom vlastníctve.Nachádza sa na vyvýšenom prvom poschodí bez výťahu s balkónom.K bytu prislúchajú dve pivnice v suteréne bytového domu z čoho...

3-izbový byt 70 m2 Zlatno