3-izbový byt s garážou v Kysuckom Lieskovci

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný 3-izbový byt s garážou v obci Kysucký Lieskovec, okres Kysucké Nové Mesto.

Byt sa nachádza na 2. poschodí zatepleného bytového domu. Podlahová plocha bytu je 59 m2 a balkón má výmeru 3 m2.

Byt pozostáva z priestrannej obývacej izby s balkónom, detskej izby, menšej spálne, kuchyne, špajze, chodby, kúpeľne a WC. K bytu patrí väčšia pivnica v prízemí bytového domu. S bytom je spojené užívanie ďalšej spoločnej odkladacej miestnosti v prízemí bytového domu.

Byt je čiastočne zrekonštruovaný – plastové okná, elektroinštalácie, zrenovovaná parketová podlaha v obývacej izbe, dlažba v kuchyni a na chodbe, plávajúca podlaha v spálni. Zachovalá je kuchynská linka s kombinovaným sporákom a umývačkou riadu (chladnička je staršia). V spálni zostáva vstavaná skriňa. Bytové jadro je murované, avšak s pôvodnými obkladmi. V byte je samostatné elektrické vykurovanie a nezávislý ohrev vody vlastným bojlerom (bojler je nový s objemom 80 l). Zriadené je dvojtarifné meranie elektriny. Aktuálne mesačné náklady na služby a energie sú 150 € pre štvorčlennú rodinu. Výhodou je dobré dopravné spojenie na Žilinu, Krásno nad Kysucou, Čadcu. Situováný je v blízkosti centra obce v areáli základnej školy.

Bytový dom je postavený z tehly a je zateplený. Zrekonštruovaný je vchod do bytového domu, strecha. Vedľa bytového domu sa nachádzajú garáže, z ktorých jedna sa predáva spolu s bytom. K bytovému domu patrí priestranný altánok s krbom. V areáli sa nachádzajú tenisové kurty, futbalové ihrisko. Na bytový dom nebol vyhotovený energetický certifikát.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Kysucké Nové Mesto

EXKLUZÍVNE 3i BYT, KYSUCKÉ NOVÉ MESTO
Predaj 119.900,- €
EXKLUZÍVNE 3i BYT, KYSUCKÉ NOVÉ MESTO

TUreality ponúka na predaj, 3 izbový byt s balkónom. Byt sa nachádza v meste Kysucké Nové Mesto na 3 poschodí o celkovej výmere 60m2. Bytovka je kompletne zateplená, nové balkóny...

3-izbový byt 60 m2 Kysucké Nové Mesto
Predaj: Priestranný 3 izbový byt v meste Kysucké Nové Mesto(015-B)
Predaj 142.900,- €
Predaj: Priestranný 3 izbový byt v meste Kysucké Nové Mesto(015-B)

Ponúkame Vám na predaj slnečný 3 izbový byt v meste Kysucké Nové Mesto . Tento priestranný byt o celkovej výmere 72 m2 sa nachádza na 7. poschodí zatepleného bytového domu s...

3-izbový byt 72 m2 Kysucké Nové Mesto / Kysucké Nové Mesto
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNE 3i BYT, KYSUCKÉ NOVÉ MESTO 119.900,- € 3-izbový byt 60 m2 Kysucké Nové Mesto predaj
Predaj: Priestranný 3 izbový byt v meste Kysucké Nové Mesto(015-B) 142.900,- € 3-izbový byt 72 m2 Kysucké Nové Mesto
Kysucké Nové Mesto
predaj