Predaj, trojizbový byt Bratislava Petržalka, Lúky, B...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj priestranný slnečný 3 izbový byt v Bratislave, mestská časť
Petržalka v obľúbenej lokalite v tesnej blízkosti jazera Draždiak a dobrej dostupnosti do centra.
Celková podlahová plocha bytu je 69,4 m2 (byt - 64,5 m2, pivnica - 1,4 m2 , lodžia - 3,5 m2), nachádza sa na 2/12 poschodí panelového bytového domu s výťahom. Byt pozostáva zo vstupnej haly, obývacej izby, spálne, detskej izby, kuchyne s balkónom, samostatnej kúpeľne.
STAV BYTU: byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola vymenená elektroinštalácia, obložkové zárubne, interiérové dvere a bezpečnostné vstupné dvere, nové plastové okná, plávajúce podlahy v izbách, hale a kuchyni, dlažba v predsieni, WC a kúpeľni, bodové svetlá, nové obklady a sanita.
LOKALITA: v blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - školy, škôlky, obchody, pošta, pobočky bánk, zdravotnícke centrum, reštaurácie, jednoduchý a rýchly prístup do centra mesta, či už autom, alebo MHD, rýchle napojenie na obchvat mesta, bezproblémové parkovanie, blízkosť športového vyžitia - jazero Draždiak, Petržalský lesík pri brehu malého Dunaja, čo sa dá využiť na cykloturistiku, rybolov, prechádzky, grilovačky. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903.254.244 ID ponuky: BA-51250

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava V