Predaj, trojizbový byt Bratislava Ružinov, Jašíková

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 3-izbový byt na Jašíkovej ulici v Bratislave Ružinov. Nachádza sa na 3.poschodí v 8-poschodovom panelovom bytovom dome v dvomi výťahmi. Byt je veľmi vkusne komplet prerobený (plastové okná, podlahy, kuchyňa, kúpeľňa, toaleta, elektrina, voda, stierky, maľovka, tapety, zárubne a interiérové drevené dvere – v obývacej miestnosti posuvné, vstavené skrine).
Dispozícia bytu: vstupná hala, samostatná toaleta, kúpeľňa so sprchovým kútom, kuchyňa, obývacia miestnosť s balkónom, spálňa, pracovňa. K bytu patrí pivnica. Rozloha bytu je 63m2, plus balkón 7m2 a pivnica 3m2. Orientácia bytu: obývačka na východ, kuchyňa a obe izby na západ.
Náklady na byt predstavujú mesačne 220€ na 2 osoby. V byte je centrálne kúrenie na radiátory, plyn v kuchyni, TV a internet, predpríprava na klímu. Byt sa predáva aj so zariadením okrem sedacej súpravy a nábytku v pracovni. Na bytovom dome bolo práve dokončené zateplenie. Plánuje sa obnova spoločných priestorov, výťahov, stupačiek, vstup na DEK kľúč. Parkovanie je verejné, možnosť odkúpiť miesto v neďalekom hotely.
Byt je voľný od 1.2.2020.
K cene bude pripočítaná provízia pre RK.
ID ponuky: BA-48629
K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke).

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava II