Predaj, trojizbový byt Bratislava Ružinov, Ostredky,...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj krásny 3- izbový byt o rozlohe 69 m2 na Zimnej ulici v časti Bratislava - Ružinov. Nachádza sa na druhom podlaží panelového bytového domu s orientáciou izieb na juhovýchod a severozápad.
Dispozícia bytu: vstupná chodba so vstavanou skriňou, samostatná kuchyňa, priestranná obývačka so vstupom na lodžiu, spálňa, detská izba, murovaná kúpeľňa, samostatné WC. K bytu patrí taktiež pivnica. Výmera úžitkovej plochy je 64 m2.
Stav bytu: Byt je takmer kompletne zrekonštruovaný (v roku 2015), plastové okná, podlahy, kuchynská linka. Bytovka je zateplená. Majiteľ byt predáva kompletne zariadený s nábytkom a spotrebičmi. Ak ma budúci majiteľ záujem o rekonštrukcie kuchyne, k dispozícií je rovnaká dlažba ako na chodbe. K bytu momentálne patrí aj vyhradené parkovacie miesto priamo pred vchodom.

Zimná ulica je veľmi tichá a príjemná lokalita na bývanie, avšak s veľmi dobrým prístupom do centra. Z loggie je priamy výhľad na 2 materské školy a menší park. Základná škola je 5 minút chôdze, Paneurópska vysoká škola je taktiež 5 minút chôdze. V blízkosti sa nachádzajú obchody s potravinami, pošta, zastávka električiek a autobusov. Okolie je bohaté na zeleň a vytvára veľmi príjemnú atmosféru.
CENA JE KOMPLETNÁ VRÁTANE POPLATKOV A PROVÍZIE.
Príďte sa sami presvedčiť, srdečne Vás pozývam na obhliadku!
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0949.588.676 ID ponuky: BA-45367

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava II