3 izbový zrekonštruovaný byt na prenájom Zvolen centrum

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

3 izbový byt Zvolen centrum na prenájom. Tehlový 3 izbový byt o rozlohe 77 m2 sa nachádza 30 m od absolútneho centra mesta Zvolen na Študentskej ulici. Byt je na zvýšenom prízemí. Je veľmi pekne, kompletne a kvalitne zrekonštruovaný. Tento 3 izbový byt má murované jadro s priestrannou kúpeľnou, PVC okná, nové rozvody vody a elektriky. 3 izbový byt má keramickú podlahu v kúpeľni s el. podlahovým kúrením a drevené parkety v celom byte. Byt má výbornú polohu s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta. V blízkosti sú banky, pošta, obchody, nemocnica, stanica SAD aj vlaková stanica. Tento byt Vám ponuka komfortné a kvalitné bývanie v centre mesta Zvolen.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na A. Sládkoviča 1 vo Zvolene oproti hlavnej pošte a vedľa SLSP alebo na tel. čísle : , e-mail :

Podobné realitné ponuky

Prenajaté.  3i byt + loggia 9m2. Novozariadený a Komplet Prerobený.
Prenájom 650,- €
Prenajaté. 3i byt + loggia 9m2. Novozariadený a Komplet Prerobený.

Prenajaté. 3i byt + loggia 9m2. Komplet prerobený a novozariadený. Rybárska, SliačID 449Byt na prenájom:Tento úchvatný 3-izbový byt (70m²) s nádhernou zasklenou loggiou (9m²) je miestom, kde sa splní každý...

3-izbový byt 70 m2 Sliač / Rybárska
Prenájom 650,- €