Prenájom, trojizbový byt Zvolen - NOVOSTAVBA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame do prenájmu slnečný trojizbový byt o výmere 85m2 nachádzajúci sa vo vyhľadávanej novostavbe Rezidencia Hron vo Zvolene len pár minút pešo od centra mesta.
Jedná sa o veľký trojizbový byt nachádzajúci sa na 5. poschodí. Byt sa prenajíma plne zariadený a ponúka komfortné bývanie.
Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej predsiene so šatníkom, z obývacej izby prepojenej s kuchyňou, z dvoch spální, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatnou toaletou. Byt disponuje všetkými domácimi spotrebičmi a je veľmi vkusne a nadčasovo zariadený a poskytuje príjemný výhľad a súkromie.
Cena prenájmu je 850 EUR/ mesiac vrátane energií. V cene nájomného je zahrnutá platba za internet a TV. Vratný depozit 850 EUR. Nevratný rezervačný poplatok je vo výške 450 EUR.
Vonkajšie parkovanie je bezproblémové.
Vnútorné parkovanie v bytovom dome je možné si prenajať za 100,-EUR/ mesačne.
Skvelá lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou, len 5 minút pešo od SC Europa a centra mesta.
Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. ID ponuky: ZV-60062

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Zvolen

Prenajaté.  3i byt + loggia 9m2. Novozariadený a Komplet Prerobený.
Prenájom 650,- €
Prenajaté. 3i byt + loggia 9m2. Novozariadený a Komplet Prerobený.

Prenajaté. 3i byt + loggia 9m2. Komplet prerobený a novozariadený. Rybárska, SliačID 449Byt na prenájom:Tento úchvatný 3-izbový byt (70m²) s nádhernou zasklenou loggiou (9m²) je miestom, kde sa splní každý...

3-izbový byt 70 m2 Sliač / Rybárska
Prenájom 650,- €