Nové !!! 3 Izbový byt na prenájom, Partizánske - Šípok

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Center Reality. sk - ponúka na prenájom 3 izbový velkometrážny byt, ktorý sa nachádza v Partizánskom - sídlisko Šípok. Bytový dom v ktorom sa byt nachádza je postavený v mierne svahovitom teréne. Parkovanie je bezproblémové priamo pri bytovom dome. Bytový dom ma 7 poschodí, výťah je zateplený. Byt je v osobnom vlastníctve. Miestnosti v byte sú priestranné, ma veľkú lodžiu. Byt je na dlhodobý prenájom aj zo zariadením. Po rekonštrukcii nebol obývaný. Nábytok je nový nepoužívaný.

Prenajímaný byt sa nachádza na 2 podlaží. Vstupom do bytu sa dostaneme na priestrannú vstupnú chodbu, ktorá je vybavená veľkou šatnikovovu skriňou. Z chodby sa vchádza do kúpeľne s umývadlom, sprchovým kútom, práčkou a skrinkou, ďalej na toaletu, do detskej izby prípadne pracovne v ktorej sa nachádza pracovný stolík so stoličkou a skrinka. Z chodby je vstup aj do spálne. V spálni je umiestnená veľká manželská posteľ zo skriňami a má vstup do malej komory s oknom. Ďalej sa s chodby dostaneme do obývacej miestnosti v ktorej je konferenčný stolík, rohová sedacia súprava, stolík na televízor. Z obývacej miestnosti sa vchádza do kuchyne. V kuchyni je kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, stôl, stoličky a východ na veľkú lodžiu.

Rozloha bytu je 82 m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Okná sú plastové s vnútornými žalúziami, podlaha plávajúca, dlažba. Steny omietky, stropy znížené, osvetlenie bodovými svetlami, kúrenie lokálne, rozvody vody elektriky, odpadu nové. Vstupné dvere bezpečnostné, vnútorné dvere a zárubne drevené.

Výhody bytu ??? ..... tiche prostredie a pekný výhľad na horu, výborné dispozičné riešenie + vstup do každej izby samostatne, lodžia, vlastná pivnica. Výhoda bytu nová rekonštrukcia + výhoda nového zariadenia. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú školy, škôlky, potraviny, obchody, reštaurácie, kaviareň, detské ihriská, pošta, autobusové spojenie. Do centra mesta sa dostaneme za pár minút. Isto treba vidieť.

Hľadáte dlhodobý prenájom ??? .... Tak ste ho možno práve našli !!!

Cena prenájmu je 500,00 Eur za mesiac

Ďalšou podmienkou prenájmu je kaucia vo výške 3 mesačných nájmov.

Ak Vás moja ponuka zaujala bližšie info o byte a prípadnej obhliadke Vám radi poskytneme na tel. čísle alebo mailom

Podobné realitné ponuky

PRENAJATÉ ❗️ 3 Izbový byt na prenájom, Partizánske  - Centrum
Prenájom 500,- €
PRENAJATÉ ❗️ 3 Izbový byt na prenájom, Partizánske - Centrum

Center Reality. sk - ponúka na prenájom 3 izbový byt v Partizánskom. Bytový dom je tehlový, postavený je v centre mesta. Prechádza postupne rekonštrukciou spoločných priestorov, je zateplený, nemá výťah...

3-izbový byt 65 m2 Partizánske / Makarenkova
Prenájom 500,- €
PRENAJATÉ ❗️  3 Izbový byt na prenájom, Partizánske  -  Šípok
Prenájom 500,- €
PRENAJATÉ ❗️ 3 Izbový byt na prenájom, Partizánske - Šípok

Center Reality. sk - ponúkam na prenájom 3 izbový byt - horný Šípok - Partizánske. Byt je v osobnom vlastníctve, nachádza sa v zateplenom panelovom bytovom dome. Prenajímaný byt sa...

3-izbový byt 79 m2 Partizánske / Horská
Prenájom 500,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PRENAJATÉ ❗️ 3 Izbový byt na prenájom, Partizánske - Centrum 500,- € 3-izbový byt 65 m2 Partizánske
Makarenkova
prenájom
PRENAJATÉ ❗️ 3 Izbový byt na prenájom, Partizánske - Šípok 500,- € 3-izbový byt 79 m2 Partizánske
Horská
prenájom