NA PRENÁJOM priestranný 3-izbový byt v Stupave

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom 3-izbový byt so samostatnou kuchyňou na prízemí rodinného domu s dvomi parkovacími miestami pred rodinným domom.

Nehnuteľnosť rodinného domu sa prenajíma čiastočne zariadená. V prípade potreby vedia majitelia zabezpečiť dozariadenie rodinného domu.

Inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, kanalizácia, internet (optika)

Dispozícia prízemného bytu: vstupná predsieň prepojená s chodbou, z ktorej sa vchádza do prízemného 3-izbového bytu. Tento byt pozostáva z dvoch priestranných izieb, z ktorých jedna je s krbom. K bytu prináleží samostatná kuchyňa a kúpeľňa so sprchou, toaletou a umývadlom. Kuchyňa je vybavená plynovým sporákom, elektrickou rúrou, digestrom, umývačkou riadu, nerezovým drezom, mikrovlnkou, chladničkou s mrazničkou. Za kuchyňou je situovaná tretia menšia izba.

Výška mesačného nájomného za prízemný 3-izbový byt v rodinnom dome s dvomi parkovacími miestami je vo výške 1.000,- eur na mesiac plus zálohové platby za energie vo výške 300,- eur. Výška depozitu je v hodnote 1.000,- eur. Sprostredkovateľská provízia RK predstavuje sumu 1.000,- eur, hradí ju nájomca.

Existuje možnosť samostatného prenájmu dvoch samostatných bytových jednotiek alebo aj prenájmu celého rodinného domu.

V prípade záujmu o prenájom celého 6-izbového rodinného domu s dvomi bytovými jednotkami, garážou a tromi parkovacími miestami je výška mesačného nájomného vo výške 1.800,- eur na mesiac plus zálohové platby za energie vo výške 500,- eur. Výška depozitu je v hodnote 1.800,- eur. Sprostredkovateľská provízia RK predstavuje sumu 1.800,- eur, hradí ju nájomca.

Rodinný dom je možné okrem bývania alternatívne využívať ako kancelárske priestory, detské centrum a podobne.

Prenájom nehnuteľnosti je možný ihneď.

V prípade Vášho záujmu ma kontaktujte prosím telefonicky: alebo mailom:

Podobné realitné ponuky

Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky
Prenájom 800,- €
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky

MK-REAL ponúka na prenájom pekný 3- izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v tichej časti centra mesta Malacky. Rozloha bytu - 63m2, prvé poschodie s výťahom, 1x loggia. Byt sa...

3-izbový byt 63 m2 Malacky / Jilemnického
Prenájom 800,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pekný 3 izbový byt na prenájom - Malacky 800,- € 3-izbový byt 63 m2 Malacky
Jilemnického
prenájom