3-izbový byt na PRENÁJOM - Košice KVP

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom 3-izbový zariadený byt po kompletnej rekonštrukcií na Hemerkovej ulici.

O budúcich nájomníkov v byte je postarané, nakoľko je byt zariadený a pripravený na okamžité nasťahovanie sa. Pri vstupe doň Vás privíta priestranná kuchyňa spojená s obývačkou, kde fakt je miesta viac než dosť. Výhodou bytu sú dve samostatné izby, ktoré sú zariadené nábytkom. Čo je treba si zaobstarať je iba posteľné prádlo. Priamo v spálni máte k dispozícii aj menší šatník.

Perfektné dispozičné riešenie bytu Vám zaručí komfortné bývanie a verím, že oceníte množstvo úložného priestoru, ktorý Vám tento byt ponúka.
Dispozične pozostáva už so spomínanej zariadenej kuchyne s obývačkou, ktorej súčasťou je jedálenský stôl, rohový gauč, TV s pripojením na vysokorýchlostný internet. Ďalej dvoch oddelených zariadených izieb ( vid foto ), delenej toalety od kúpeľne, kde máte rohovú vaňu.

Byt je pripravený na okamžitý prenájom bez nutnej investície pre budúcich nájomníkov.
Nájom je vhodný pre : a) nefajčiarov
b) bez domácich zvierat

Cena prenájmu je vrátane internetového pripojenia a energií vo výške 790,-eur + dvojmesačný depozit. Pri dodržaní dĺžky trvania zmluvného vzťahu 12 a viac mesiacov dostávate ZĽAVU z nájomného.

Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. - Váš certifikovaný realitný maklér Tomáš Székely.





Podobné realitné ponuky

KH-802, 3 izbový byt, Košice – Sídlisko KVP, ul. Hemerková, prenájom
Prenájom 750,- €/mes.
KH-802, 3 izbový byt, Košice – Sídlisko KVP, ul. Hemerková, prenájom

Impulz Real s.r.o. a Viktória Uličná Vám ponúka na prenájom trojizbový byt v Košiciach na Sídlisku KVP. Byt sa prenajíma zariadený a nachádza sa na ulici Hemerkova. Byt...

3-izbový byt 64 m2 Košice - mestská časť Sídlisko KVP / Hemerkova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
KH-802, 3 izbový byt, Košice – Sídlisko KVP, ul. Hemerková, prenájom 750,- €/mes. 3-izbový byt 64 m2 Košice - mestská časť Sídlisko KVP
Hemerkova
prenájom