Prenájom - Veľký, luxusný 3 izbový byt v Dubnici nad Váhom, Centrum II

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

VAŠE REALITY - realitná kancelária Vám ponúka na prenájom exkluzívny byt s nadštandardnou výmerou 105 m2.Nachádza sa sídlisku Centrum II v Dubnici nad Váhom.
Výborné bývanie v blízkosti centra mesta ocení rodina ktorej hlavnou prioritou pri hľadaní nového bývania je lokalita, kde pešou dostupnosťou má každý člen rodiny blízko či už do práce, do školy, škôlky, či deti na krúžky, fitnes, do obchodov, rodina tým ušetrí čas a peniaze spojené s prepravou.

Murovaný byt z roku 2002, ktorý bude na prenájom pre 3 člennú rodinu. Rozdelený na dennú a nočnú časť, kde sa budete cítiť celá rodina komfortne spolu a zároveň má každý svoje súkromie. Nachádza sa na najvyššom 4-tom poschodí s výťahom.

Byt pozostáva z troch obytných miestností, vstupnej haly so vstupom do technickej miestnosti s plynovým kotlom, samostatné WC s umývadlom. Hala plynule prechádza do kuchyne kde sa nachádza pohodlná špajza s policami a "ukrytou" chladničkou. Kuchynská linka so spotrebičmi a jedálenským kútom je prepojená s obývačkou. Z chodby vedúcej do nočnej časti sa nachádza vstup do rodinnej kúpeľne so sprchou, vaňou, WC a priestorom pre práčku. Dve samostatné nepriechodné izby. Byt disponuje dvoma balkónmi (na väčší z nich je vstup z obývačky a kuchyne, a menší balkón prináleží jednej izbe (vhodné na detskú izbu). V byte je podlahové kúrenie s plynovým kotlom. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Prenajíma sa zo zariadenim , ako je na fotografii.

Mesačné náklady na bývanie 650,- Eur pre 3 osoby.

Voľný od 1.11. 2022,uprednostňujeme pár s jedným dieťaťom, Slovenskej národnosti , bez domácich zvierat, fajčenie povolené na balkone.
Nájom 650 €/mesiac aj s energiami. Depozit vo výške 2 nájmov, vratný po ukončení nájmu..

Garáž je napojená na elektriku, sú v nej svetlá a elektrické zásuvky.

Byt je voľnu ihneď k dispozícii 1.11.20022

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Kontakt na makléra: Mária Fursten, tel.: , mail: ID zákazky:180137



Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky.

Podobné realitné ponuky