Prenájom 3 izbový byt, Bratislava - Vrakuňa, Rajecká ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Pekný, tichý, slnečný plne vybavený 3-izbový byt na Rajeckej ulici v Bratislave II- Vrakuňa. Bytový dom prešiel rekonštrukciou spoločných priestorov, je zateplený. Ponúkaný byt je situovaný na 4/7 poschodí s výťahom. Výmera bytu je 66,5m2 + loggia/3m2

STAV BYTU:
Byt je po kompletnej rekonštrukcii, má plastové okná, kvalitnú laminátový podlahu, novú, modernú kuchynskú linku s kvalitnými spotrebičmi, elektrická rúra, indukčná doska, mikrovlnka, práčka. Je vkusne zariadený nábytkom. Na chodbe, v hlavnej spálni a v izbe sú vstavané skrine.
DISPOZÍCIA BYTU:
Vstupná hala, z ktorej je vstup do všetkých miestností. Do priestrannej obývačky, spálne, izby, kuchyne s loggiou, toalety, kúpeľne. Parkovanie je možné pred domom.
LOKALITA:
Táto lokalita je fajn pre príjemné bývanie. Naokolo je zeleň, Vrakúnsky lesík, hrádza, ihrisko, kompletná občianska vybavenosť ( obchody, reštaurácie, kaviarne, služby, fitness, škôlka, škola, trh). MHD zastávka je hneď pred domom.

DOSTUPNOSŤ A CENA: Byt je dostupný ihneď. Je vhodný pre 2 až 3osoby, uprednostnený bude dlhodobý prenájom a seriózne jednanie. Cena je vrátane energií.

Provízia pre RK je vo výške mesačného nájmu.

Cena 650 €/mesiac

Maklér: Mgr. Furdíková Miriam

Kontakt :

Email :

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava - Vrakuňa