Prenajme veľký 3 izbový byt v novostavbe rodinného domu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Apartim s.r.o prenajme veľký, krásny 3 izbový byt v novostavbe rodinného domu vo Vrakuni na Priehradnej ulici, v príjemnej a tichej lokalite medzi rodinnými domami, 70m od cesty.

Celková podlahová plocha bytu je 80 m2.. V dome sú len dve bytové jednotky. Dom sa nachádza v uzavretom dvore so vstupom na diaľkové ovládanie. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta priamo pri dome.

Byt je na prvom podlaží a pozostáva zo vstupnej predsiene, samostatného WC s umývadlom, veľkej kúpelne s rohovou vaňou, sprchovým kútom, dvoma umývadlami, WC, práčkou a sušičkou. Má dve samostatné, nepriechodné spálne a priestrannú obývačku spojenú s kuchyňou a jedálňou. Moderná kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi zn.Bosch (chladnička, rúra, varná doska, umývačka riadu, mikrovlnná rúra). Spálňa je s manželskou posteľou, stolíkom vhodným na počítač a vstavanou skriňou.
Detská izba je so vstavanou skriňou a dvomi posteľami, ktoré sú elektricky polohovateľné. Byt je kompletne vkusne zariadený s dostatočným množstvom úložného priestoru(viď foto)

Cena prenájmu vrátane energií, UPC internetu a TV, je 680,- EUR/mes + 70,- EUR energie.

Pri podpise zmluvy sa hradí jedno mesačné nájomné vo výške 750EUR, depozit vo výške 750EUR a sprostredkovateľská provízia vo výške 600EUR.

V okolí je výborná občianska vybavenosť, Vrakunský lesopark s detským ihriskom a bufetom, možnosť športového vyžitia na korčuliarsko- cyklistickej hrádzi.

Dobré dopravné spojenie do centra mesta ako aj na diaľnicu a obchvat, autobusová zastávka je vzdialená 380 m.

Prenájom je vhodný pre maximálne 4 osoby (nefajčiarov) bez akýchkoľvek domácich zvierat.

Voľný ihneď.

Kontakt:
Juraj Herceg



www.apartim.sk

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava - Vrakuňa