Moderný 3-izbový byt s predzáhradkou 50 m2 v atraktívnej lokalite

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Veľmi pekný, priestranný a svetlý byt s celkovou výmerou podlahovej plochy 81,37 m2 plus 50 m2 udržiavaná predzáhradka sa nachádza na prízemí trojposchodového bytového domu vo vyhľadávanej a pokojnej časti Záhorskej Bystrice v Bratislave.
Vek bytového domu je 6 rokov. Dom pozostáva z architektonicky zaujímavo riešeného komplexu štyroch domov postavených do tvaru štvorlístka s privátnym detským ihriskom uprostred.
Bytové domy sú v dobrom technickom stave a byt sa predáva po prvom majiteľovi. Okná v byte sú plastové, radiátory 2-komorové, použitý stavebný materiál domu je tehla, nosná konštrukcia panel. Vykurovanie domu: kotolňa sa nachádza priamo v suteréne domu, čo významne znižuje náklady na kúrenie.
Dispozične je byt veľmi dobre riešený a je možné ho rozdeliť na dennú a nočnú časť bytu.
Nočná časť bytu, resp. izby – detská ( študentská ) izba a spálňa rodičov sa nachádzajú každá so samostatným vstupom na ľavo zo vstupnej predsiene.
Detská (študentská) izba je menšia izba s výmerou 9,80 m2 a je orientovaná na JZ. Je presvetlená veľkým oknom orientovaným do predzáhradky.
Spálňa rodičov s veľkým oknom má výmeru 14, 08 m2, tiež s orientáciou JZ. Veľkým benefitom je priestranný šatník s vchodom zo spálne s výmerou 6, 07 m2.
Vedľa izieb je veľká kúpelňa s vaňou , WC a aj priestranným sprchovým kútom. Byt má ešte jedno samostatné WC hneď vedľa kúpelne.
Pri vstupe do bytu sa nachádza predsieň s vešaním na zvršky a zabudovaná skriňa, v ktorej sú prakticky umiestnené práčka a sušiška prádla.
Z predsiene vchádzame rovno do tzv. dennej časti bytu: obývačka s východom do predzáhradky. Predzáhradka s výmerou 53 m2 je benefitom po celý rok, ale najmä od marca do neskorého októbra je to miesto, kde sa rada zdržiava celá rodina pri západe slnka obklopená zeleňou. Majitelia do záhradky umiestnili aj detskú hojdačku, elegantnú drevenú pergolu. V predzáhradke je zabudovaný multifunkčný rig pre milovníkov fitness.
Kuchyňa je prakticky umiestnená vľavo od obývačky, je v tvare „U“ a plne vybavená spotrebičmi, umývačka riadu značky Whirpool (45 cm) , sklokeramická varná doska, chladnička zabudovaná zn.Whirpool mikrovlnná rúra (Whirpool) a tiež elektrická rúra na pečenie zn. Whirpool.
K bytu je možné dokúpiť aj parkovacie miesto v garáži s výmerou podlahovej plochy 18 m2 za cenu 12.000,- Eur a pivnicu s výmerou 3 m2 za cenu 3. 000,- EUR.

Predmetom predaja je aj pozemok pod bytovým domom.
Mesačné náklady spojené s užívaním bytu pri 4-člennej rodine sú: 150,- EUR (nájom bytu (vrátane parkovacieho miesta), voda, elektrina)
Obhliadky a info: Ing. Iveta Valentová


V cene nehnuteľnosti je zahrnutý aj kompletný právny servis , kúpne zmluvy na notárskom úrade, návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností, komunikácia s bankou klienta, poradenstvo, kolky v hodnote 66,- Eur za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava - Záhorská Bystrica