3D prehliadka, predaj 3 i bytu, na ulici Na Barine, Lamač, Bratislava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastupení klienta ponúka na predaj 3 izbový byt v lokalite Bratislava - Lamač, na ulici Na Barine. Byt je situovaný na poslednom poschodí v 7 poschodovom bytovom dome. Celková plocha bytu je 73,86 m2, z toho má byt 69,36 m2, lodžia 3,28 m2 a pivničná kobka má 1,22 m2.

Dispozičné riešenie - Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, detskej izby, obývacej miestnosti spojenou s kuchyňou a so vstupom na lodžiu, kúpeľne a samostatnou toaletou. Súčasťou bytu je pivnica.

Vybavenie - Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane elektrických, vodovodných a odpadových rozvodov. Výrazná zmena dispozície, vďaka ktorej vznikol veľký otvorený priestor a to kuchyňa-jedáleň-obývačka-chodba o celkovej rozlohe 40 m2 (bez chodby 30 m2). Touto zmenou sa taktiež rozšírila kúpeľňa tak, že pojme veľkú rohovú vaňu, dvojumývadlo a práčku, a to všetko pri zachovaní komfortu oddelenej toalety. Kúpeľňa a toaleta disponujú taktiež elektrickým podlahovým kúrením s programovateľným termostatom, ktoré zabezpečí veľmi príjemný pocit teplých nôh.

V izbách sú laminátové podlahy, chodba, kúpeľňa, toaleta a časť kuchyne pod kuchynskou linkou je vybavená keramickou dlažbou v imitácii dreva, zatiaľ čo spojený obytný priestor kuchyňa-jedáleň-obývačka disponuje kvalitnou dubovou podlahou, ktorá značne zvyšuje tepelný komfort "od nôh". Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi (chladnička, rúra, mikrovlnka, plynová varná doska a umývačka riadu) a pracovnou doskou z čiernej švédskej žuly.

Celý byt je vybavený vstavaným nábytkom na mieru - vstavané skrine v spálni a chodbe, veľká knižnica a televízna stena v obývačke.
Dominantou obývačky je krásny veľký biokrb s nielen estetickou, ale aj reálne výhrevnou funkciou.
Veľké obývačkové okno orientované na juhozápad je polepené reflexnou termo fóliou, ktorá znižuje tepelný diskomfort v letných mesiacoch.
Zrekonštruovaný priestranný balkón orientovaný taktiež na JZ umožňuje sledovať krásne západy slnka nad Devínskou Kobylou vďaka sťahovacej markíze a úchytom na 2 závesné kreslá, respektíve jednu hojdaciu sieť.

Bytový dom - je zateplený, zrekonštruovaná strecha, stupačky, zrenovované vstupy a spoločné priestory. Výťah prešiel rekonštrukciou elektroniky a rozvodov, na komplexnú rekonštrukciu, ktorá prinesie novú kabínu sa čaká.
V bytovom dome sú k dispozícii optické siete všetkých veľkých operátorov, z toho Orange a Telekom sú natiahnuté priamo do bytu.

Lokalita - Bytový dom sa nachádza v kľudnej a vyhľadávanej lokalíte Lamača, plnej zelene. V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - obchody, kaviarne, reštaurácie, poliklinika, škôlka, základná škola, pošta, potraviny, Lidl, lekáreň, v blízkosti zastávka MHD (autobus). Možnosť športového vyžitia a vychádzok (v blízkosti je les, cez ktorý sa dá dostať na viaceré turistické chodníky cez Karpaty.

Tip realitného makléra:
Pozrite si našu 3D virtuálnu prehliadku
• Tichá lokalita, ktorá Vám ponúka kompletnú občiansku vybavenosť
• Krásne prostredie v blízkosti lesa
• Kompletná rekonštrukcia

Cena nehnuteľnosti je 215.000,- EUR vrátane provízie a kompletného právneho servisu – kúpne zmluvy autorizujeme advokátom. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Som tu pre Vás, aby celý proces obchodu prebehol čo najrýchlejšie a najkvalitnejšie. Budem sa tešiť na Vás na obhliadke.

Zodpovedný maklér: Anton Trška, mobil: , mail:
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Podobné realitné ponuky

PREDANÉ!!! 3izb.byt  - LAMAČ
Predaj 225.000,- €
PREDANÉ!!! 3izb.byt - LAMAČ

Realitná kancelária LEGACY ponúka formou výhradného zastúpenia majiteľa svetlý 3-izbový byt v obľúbenej časti Lamač - na Studenohorskej ulici. Byt po kompletnej rekonštrukcii s rozlohou 77 m² ( plocha bytu...

3-izbový byt 67.5 m2 Bratislava - Lamač / Studenohorská
Predáme 3 izb byt na Bakošovej ulici
Predaj 190.000,- €
Predáme 3 izb byt na Bakošovej ulici

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Lamači na Bakošovej ulici po čiastočnej rekonštrukcii. Panelový bytový dom z roku 1990 je zateplený. Byt má podlahovú plochu 69,16 m2 s...

3-izbový byt 69.16 m2 Bratislava - Lamač / Bakošova
3i byt pripravený na rekonštrukciu | krásna lokalita | Lamač
Predaj 184.900,- €
3i byt pripravený na rekonštrukciu | krásna lokalita | Lamač

Peter z RADO Reality Group Vám exkluzívne ponúka 3-izbový byt v pôvodnom stave pripravený na rekonštrukciu v skvelej lokaliteByt je v krásnom prostredí plnej zelene, čo Vám poskytuje príjemný vonkajší...

3-izbový byt 76.13 m2 Bratislava - Lamač / Bakošova 34
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ!!! 3izb.byt - LAMAČ 225.000,- € 3-izbový byt 67.5 m2 Bratislava - Lamač
Studenohorská
predaj
Predáme 3 izb byt na Bakošovej ulici 190.000,- € 3-izbový byt 69.16 m2 Bratislava - Lamač
Bakošova
predaj
3i byt pripravený na rekonštrukciu | krásna lokalita | Lamač 184.900,- € 3-izbový byt 76.13 m2 Bratislava - Lamač
Bakošova 34
predaj