3 izbové byty– Mošovce časť Mazany

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj, dva 3- izbové byty v Mazanoch v miestnej časti obce Mošovce, vzdialenej od Turčianských Teplic 6km a 18km od mesta Martin. Byty sú situované blízko komplexu historických alejí a zelene, ktorá vytvára esteticky pôsobivú mozaikovito rozčlenenú krajinu, citlivo nadväzujúcu na lesné komplexy Veľkej Fatry s vrcholmi Tlstou, Ostrou a Drienkom, jedným z neoficiálnych symbolov obce. Toto pohorie patrí k turisticky najpríťažlivejším horstvám na Slovensku. Byt sa nachádza na prvom poschodí z dvoch.
V troch miestnostiach sa nachádzajú piecky na pevné palivo s možnosťou vytvorenia si romantickej atmosféry, pri výmene piecok za krb.Čím sa znížia aj náklady na energie , ktoré sú už teraz minimálne, pri plnohodnotnom užívaní bytu. Byt má tri obytné miestnosti v jednej z izieb sa nachádza výklenok na šatník + samostatná kuchyňa , špajza, kúpeľňa.

jeden byt je na druhom poschodí a je za 24 000 € a druhý je na prvom a je za 22 000€.

Ku každému bytu prislúcha pivnica o rozlohe 40m2 a taktiež k nemu prislúcha aj časť podkrovia 40m2.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Turčianske Teplice

Pekný 3 izbový byt v Turčianskych Tepliciach
Predaj 125.000,- €
Pekný 3 izbový byt v Turčianskych Tepliciach

B10 Vám ponúka na predaj zaujímavý 3 izbový byt v Turčianskych Tepliciach. Rozloha bytu je 65 m2. Tým, že je na vyššom poschodí poskytne Vám krásne výhľady na okolie. Byt...

3-izbový byt 65 m2 Turčianske Teplice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pekný 3 izbový byt v Turčianskych Tepliciach 125.000,- € 3-izbový byt 65 m2 Turčianske Teplice predaj