Prodej, Byty 3+kk, 107m² - Mariánské Lázně

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Zprostředkujeme k prodeji byt dispozice 3+kk o celkové užitné ploše 106,68 m2. Bytová jednotka se pyšní barokními stropy a nachází se v zadní části domu s příjemným výhledem na náměstíčko za domem. Luxusní byt s dvěma ložnicemi je moderně zařízen a má ve své standardním zařízení koupelnu s vybavení Duravit Starck a kuchyň se spotřebiči značky Miele.

Dispozice:
- Chodba: 10,27 m2 - dřevěná podlaha
- Obývací pokoj + kuchyňský kout: 46,87 m2 - dřevěná podlaha
- Ložnice: 16,39 m2 - dřevěná podlaha
- Koupelna s WC: 5,67 m2 - keramická dlažba
- Ložnice: 19,12 m2 - dřevěná podlaha
- Koupelna s WC: 6,94 m2 - keramická dlažba
- WC: 1,42 m2 - keramická dlažba

Byt je nabízen k prodeji částečně vybaven a to kuchyňskou linkou zn. Miele, koupelnou vč. vybavení doplňků a nábytku (zn. Keuko), kvalitní sanity, šatní skříně v ložnici a předsíni, zabudovanou pračkou/sušičkou spolu se světly a závěsy. V případě zájmu lze vnitřní vybavení interiéru dodat kompletně na klíč, tj. s veškerým vybavením od spolupracujících dodavatelů.

Pozn.: nábytek na fotografiích pro ilustraci ( možno dodat - viz text inzerce ).

Byt jakožto i celý dům, byly individuálně navrženy mezinárodním týmem architektů, tak, aby byl docílen dokonale odlehčený a vzdušný design s maximálním pohodlím. Výrazným prvkem domu je skleněné schodiště procházející celým domem od přízemí až po 7 nadzemní podlaží. Dům je ukončen střešním skleněným atriem, které prosvětluje celý prostor vnitřního domu.
V domě je instalován prostorný výtah, který spojuje všechna podlaží. K bytu je možno dokoupit jedno či více garážových stání v těsném sousedství, v přilehlém domu.
Více informací na dotaz. V místě veškerá občanská vybavenost. Financování zajistíme. Cena uvedena včetně provize RK.

Podobné realitné ponuky