:: Pekný 3-izb. byt, Stará Ľubovňa, Letná ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom MODERNÝ 3-izbový byt s LODŽIOU v lokalite Stará Ľubovňa, Letná ulica, na sídlisku Západ. Celková plocha bytu je 69 m2 a nachádza sa na 6. poschodí v 7-pochodovom ZATEPLENOM panelovom dome s VÝŤAHOM.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, obývacej izby, spálne, detskej izby, kúpeľne, WC a priestrannej zasklenenej lodžie.

STAV BYTU:
Byt sa prenajíma ZARIADENÝ. Kuchynská linka je vybavená zabudovaný plynovým sporákom, elektrickou rúrou a digestorom, k dispozícii je aj kuchynský stôl so stoličkami. K dispozícii je chladnička s mrazničkou. V kúpeľni je sprchovací kút, umývadlo, na chodbe a v detskej izbe sú priestranné vstavané skrine, v spálni je manželská posteľ a vstavaná skriňa, v obývačke gaučová súprava, polica, stolík pod TV. Z obývacej izby je vstup na PRIESTRANNÚ ZASKLENENÚ LODŽIU.
Byt má VLASTNÉ PLYNOVÉ KÚRENIE, v byte prebehla kompletná rekonštrukcia, nové rozvody elektriny, vody a plynu, nové podlahy, interiérové dvere, plastové okná.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájom vo výške 370,- € + náklady na energie vo výške 150,- €, vratná kaucia vo výške 740,- €j (kaucia bude vrátená po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 150,- €.

LOKALITA:
Byt sa nachádza vo výbornej lokalite, bezproblémové parkovanie, potraviny, TESCO, obchodné centrum Družba, plaváreň, základná škola, materská škola.
Byt je voľný IHNEĎ, bez domácich zvierat.

/ PRENÁJOM / 3-IZBOVÝ BYT / STARÁ ĽUBOVŇA / LETNÁ ULICA / PARKOVANIE / ZREKONŠTRUOVANÝ / ZARIADENÝ / LODŽIA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky

Zrekonštruovaný 3-izb. byt, Stará Ľubovňa, 17. novembra
Prenájom 500,- €/mes.
Zrekonštruovaný 3-izb. byt, Stará Ľubovňa, 17. novembra

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/CVPOPIS BYTU:Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom čiastočne ZARIADENÝ slnečný 3-izbový byt s rozlohou 70 m2 v lokalite Stará Ľubovňa, Ulica 17...

3-izbový byt 72 m2 Stará Ľubovňa / 17. novembra
3 IZBOVÝ BYT, ul. MIEROVÁ, 7/8p., 66,5m2; REZERVOVANÝ;
Prenájom 450,- €/mes.
3 IZBOVÝ BYT, ul. MIEROVÁ, 7/8p., 66,5m2; REZERVOVANÝ;

Ponúkame Vám na prenájom menší zrekonštruovaný 3 izbový byt s vlastným kúrením a lodžiou, ktorý prešiel postupnou rekonštrukciou. Byt sa ponúka komplet zariadený a je situovaný v bytovom dome nachádzajúci...

3-izbový byt 63 m2 Stará Ľubovňa
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Zrekonštruovaný 3-izb. byt, Stará Ľubovňa, 17. novembra 500,- €/mes. 3-izbový byt 72 m2 Stará Ľubovňa
17. novembra
prenájom
3 IZBOVÝ BYT, ul. MIEROVÁ, 7/8p., 66,5m2; REZERVOVANÝ; 450,- €/mes. 3-izbový byt 63 m2 Stará Ľubovňa prenájom