Exkluzívne! 3 izbový byt Vrakuňa, Kríková ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vrakuňa
Lokalita.: Bratislava - Vrakuňa
Ulica.: Kríková
64 m²
8
2
3
po rekonštrukcii
áno
predaj - 3-izbový byt
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

89490x zobrazená v zozname / 5504x zobrazená detailne / 183x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívna ponuka!


•••
Realitná kancelária Epic Home Vám ponúka v exkluzívnom zastúpení na predaj príjemný 3 izbový byt s loggiou v Bratislave, v mestskej časti Vrakuňa s výbornou občianskou vybavenosťou, na ulici Kríková.

Byt sa nachádza na 2.NP v 8 poschodovom bytovom dome s celkovou plochou vrátane príslušenstva 64 m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka, ktorá sa nachádza na prízemí.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou (vymenené plastové okná, nová kuchyňa, podlahy, dvere s oblôžkovou zárubňou, WC, kúpeľňa, čiastočne menená elektrina v kuchyni a kúpeľni).
Orientácia bytu je južná (obývacia izba a spálňa) a severná (izba, kuchyňa a loggia). Na poschodí sú len 2 byty.

Byt je súčasťou bytového panelového domu, ktorý prešiel rekonštrukciou. Bytový dom bol zateplený, vstupná brána je na magnetický čip, starý výťah bol nahradený novým výťahom pre 5 osôb. Zrekonštruovaný a bezpečný vchod. K dispozícií je aj kočikáreň na prízemí bytového domu.

•••

Dispozícia:


Po vstupe do bytu sa nachádzame v priestrannej chodbe, odkiaľ vedú vstupy do všetkých miestností. Po ľavej strane sa nachádza priestranná obývacia izba a spálňa. Smerom vpred sa nachádza kúpeľňa, WC a kuchyňa, z ktorej vedie výstup na loggiu. Po pravej strane sa nachádza izba, ktorá aktuálne slúži ako detská izba s odkladacím priestorom.

Chodba 7,3 m2


Obývacia izba 19,3 m2
Izba (spálňa) 11,8 m2

Izba 8 m2


Kuchyňa 8 m2
Kúpeľňa 3,3 m2

WC 0,9 m2


Loggia 2,1 m2
Pivničná kobka 1,4 m2

Poprechádzajte sa po byte pomocou 3D obhliadky:


https://my.matterport.com/show/?m=uTCLbmJwqbW

•••

Lokalita:


Mestská časť Vrakuňa disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sú viaceré základné školy, škôlky, detské ihriská, futbalový štadión, obchody a služby ako kaviarne, reštaurácie, kaderníctva, salóny krásy fitnes centrá, knižnica, banky, pošta, atď. Príjemné prechádzky v prírode môžete realizovať v blízkom Vrakúnskom lesíku. V pešej dostupnosti sa nachádza aj zastávka MHD (zástavka MiÚ Vrakuňa bus č.78, zástavka Čiližská bus č.65,67,75, 71,72). Lokalita má rýchlu dostupnosť do centra mesta, rýchle napojenie na mestský obchvat a diaľnicu D1.

•••

Odporúčanie makléra:


Byt je veľmi príjemný, útulný vo výbornej lokalite hlavného mesta, nakoľko tu nájdete všetko čo potrebujete. Bezproblémovo sa dostanete do centra mesta a aj na diaľnicu v prípade, že cestujete mimo mesto.

•••
Cena bytu je 185 000€ vrátane provízie RK. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, služby realitnej kancelárie, notárske a katastrálne správne poplatky. V prípade potreby Vám bezplatne porovnáme a vybavíme najlepšie podmienky hypotekárneho úveru.

Tešíme sa na Vás



Ing. Barbora Plačková


www.epichome.sk
-------------

Páči sa Vám prezentácia tejto nehnuteľnosti?


Neváhajte nás kontaktovať, predáme a postaráme sa aj o Vašu nehnuteľnosť

✔ virtuálna prehliadka
✔ home staging

✔ VIP servis pre každého klienta


✔ ocenenie nehnuteľnosti
✔ developerské projekty
✔ sprostredkovanie najvýhodnejšej hypotéky na trhu
✔ poistíme Vašu nehnuteľnosť pre potrebu hypotekárneho úveru

© Text a fotografie sú majetkom realitnej kancelárie Epic Home.

Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Home stagingovým oddelením našej spoločnosti. Veľmi radi pomôžeme aj Vám pri jedinečnom a dôstojnom predaji či prenájme Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.






Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Vrakuňa na ulici Kríková

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Kríková v Bratislave - Vrakuňa v cene 185.000,- € je o 140.482 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Vrakuňa. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Vrakuňa. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 10 trojizbových bytov v Bratislave - Vrakuňa. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-70...

Pozícia realitnej ponuky

185.000,- €
Cena nehnuteľnosti 185.000,- € 319.000,- €
64 m²
Úžitková plocha 63.57 m² 143.87 m²

Kontaktujte

Ing.  Barbora Plačková

EPIC HOME

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

EPIC HOME

Dr. Vladimíra Clementisa 3222/10, Bratislava 821 02

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha64 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Lódžiaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-708988 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.