:: 3-izbový MEZONET v RODINNOM DOME, Devín, Kremeľská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom krásny 3-izbový MEZONETOVÝ byt v mestskej časti Bratislava-Devín v RODINNOM DOME – ZÁSTAVBE. Nachádza sa v lokalite Bratislava IV. Devín na ulici Kremeľská. Byt má celkovú podlahovú plochu 100 m2 a nachádza sa v rodinnom dome so SAMOSTATNÝM VCHODOM. Vo vstupnej hale je presklenná galéria a samostatné WC. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, servisná miestnosť vhodná aj na úložný priestor, priestrannej kuchyne spojenej s obývačkou. Na prízemí sa nachádza štýlový krb. Na prvom poschodí sa nachádzajú dve veľké izby z toho jedna má balkón, ďalej WC, sprchový kút a vaňa. Dome je orientovaný do privátneho dvora a jednotlivé izby sú nasmerované na obe svetové strany. K bytu prislúchajú vyhradené PRIVÁTNE PARKOVACIE miesta.

STAV BYTU:
Mezonetový byt sa nachádza v rodinnom dome so samostatným a tichým vchodom. Dostavaný bol v roku 2011, samostatné WC na. Kuchyňa má sklo keramickú dosku, vstavanú rúru, chladničku s mraziacim boxom a umývačku riadu. V obývacej miestnosti si nachádza LCD televízor. Byt sa prenajíma KOMPLETNE ZARIADENÝ nábytkom a MODERNE VYBAVENÝ kuchynskou linku, KRBOM, veľkými úložnými skriňami. V spálni na poschodí sa nachádzajú dve MANŽELSKÉ POSTELE, skrine s úložným priestorom a skrinka na šatstvo. V priestrannej kúpeľni na poschodí je práčka, BIDET, okrem toho na výber je sprchový kút aj vaňa.
Byt je k dispozícii IHNEĎ.

PLATBY:
Mesačné náklady predstavujú 690,- EUR + náklady na energie vo výške 150,- EUR. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné vo výške jednomesačného nájmu 840,- EUR, depozit vo výške 840,- EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 490,- EUR.

LOKALITA:
Byt sa nachádza v úplnom centre mestskej časti Bratislava-Devín. V okolí sa nachádza autobusové spojenie do centra mesta. Neďaleko sa nachádza obľúbená rekreačná zóna pri rieke Dunaj a hrad Devín. V okolí je taktiež možnosť širokého športového vyžitia a turistiky. Parkovanie je v areáli na privátnych miestach.

/ 3-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA IV. DEVÍN / ULICA KREMEĽSKÁ / TEHLA / PARKOVANIE / 100M2 / ZARIADENÝ / KRB / KLIMATIZÁCIA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky