Predaj - DVE SÝPKY - 3 izbový byt

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predaj veľkometrážneho 3 izbového bytu v projekte DVE SÝPKY, úplne nový byt v krásnom projekte v Jarovciach na Jantárovej ul.
Novostavba, predpokladaný termín odovzdania do užívania – 4Q/2020

Celková výmera bytu 89.15 m2 s lodžiou na 2. posch., orientácia bytu juho-východ, krásny výhľad na Jarovce.
Byt má výborné dispozičné riešenie - naľavo od vstupu je samostatná spálňa, napravo je samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, daľaj vstupujeme do obývacej izby s kuchynským kútom s východom na lodžiu a vchodom do priestrannej spálňe.
Murovaná pivnica a podzemná garáž k dispozícií.

DVE SÝPKY - Projekt s výnimočným charakterom

Projekt Dvoch sýpok v sebe spája to najlepšie z architektúry s pohodlím bývania a úžasnou atmosférou, ktorá stavia na historickom charaktere objektu.

VEĽKOMETRÁŽNE BYTY
Všetky byty v Dvoch sýpkach sa môžu pochváliť nadštandardnou výmerou. Byty boli projektované tak, aby sa v nich dobre bývalo a poskytovali dostatok priestoru pre rodinu, koníčky aj oddych.

JEDINEČNÁ ATMOSFÉRA
V projekte sa podarilo skĺbiť výnimočnú architektúru, pohodlné bývanie a úžasnú lokalitu, ktorá svojim obyvateľom ponúka množstvo benefitov. Tehlové exteriéry navodzujú neopakovateľnú atmosféru, vnútorné námestie s kaviarňami a reštauráciami miestu dodávajú útulnosť a pokojné prostredie s množstvom zelene v okolí robia z Dvoch sýpok ideálny domov pre vás aj vašu rodinu.

INDUSTRIÁLNA ARCHITEKTÚRA
Jedna z najúžasnejších čŕt projektu je jeho industriálna architektúra, ktorá vychádza zo zachovaného historického objektu starej sýpky. V rovnakom duchu je ladená aj novopostavená časť objektu. Obe časti projektu tak kombinujú to najlepšie z histórie aj súčasnosti. Dominantným prvkom exteriéru je tehla, ktorá dotvára industriálny ráz celého objektu.

HISTORICKÝ CHARAKTER
Vďaka projektu Dvoch sýpok sa podarilo zachovať výnimočný objekt z polovice minulého storočia – dve vzájomne prepojené sýpky, ktoré predstavujú unikátne architektonické dielo. Spolu s projektom tak znova ožije aj kus histórie.

KOMORNÉ BÝVANIE
Dve sýpky sa nachádzajú v pokojnom prostredí bratislavských Jaroviec. Táto lokalita ponúka svojim obyvateľom bývanie obklopené prírodou, mimo priameho ruchu mesta, no zároveň so všetkými výhodami veľkomesta na dosah.

SKÚSENÝ ARCHITEKT
Martin Paško sa celú svoju profesionálnu kariéru zaoberá neštandradnými architektonickými projektmi. Dve sýpky boli preňho nielen profesionálnou výzvou, ale aj srdcovým projektom, v ktorom zúročil množstvo svojich skúseností z predchádzajúcich projektov.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Bratislava - Jarovce

BA/JAROVCE - Byt s vysokými stropmi a predzáhradkou - OPAL
Predaj 249.000,- €
BA/JAROVCE - Byt s vysokými stropmi a predzáhradkou - OPAL

Hľadáte iný, zaujímavý byt? Nebojte sa byť náročný.Predstavujeme Vám záujímavý byt pre vás - pre kreatívnu osobnosť s originálnymi nápadmi, ktorá hľadá priestor na sebavyjadrenie. Byt, ktorý vám dnes...

3-izbový byt 82.49 m2 Bratislava - Jarovce / Jantárová 48a
Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s terasou, Jarovce, Rusovce
Predaj 350.000,- €
Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s terasou, Jarovce, Rusovce

Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s pred-záhradkou alebo terasou. Lokalita Jarovce, Rusovce.Cena do 350000,- EUR...

3-izbový byt 0 m2 Bratislava - Jarovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
BA/JAROVCE - Byt s vysokými stropmi a predzáhradkou - OPAL 249.000,- € 3-izbový byt 82.49 m2 Bratislava - Jarovce
Jantárová 48a
predaj
Hľadáme pre klienta 3 izb. byt s terasou, Jarovce, Rusovce 350.000,- € 3-izbový byt 0 m2 Bratislava - Jarovce predaj