Predaj pekný 3 izbový byt, Heyrovského ulica, Bratislava IV. Lamač

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na predaj priestranný, 3 izbový byt so 4mi lodžiami po čiastočnej rekonštrukcii vo vyhľadávanej časti Bratislava IV., Lamač, nachádzajúci sa na ulici Heyrovského. Byt sa nachádza na 8/11 poschodí s výťahom, plocha bytu je celkovo 90 m2, z toho má pivnica v suteréne domu cca 2 m2 a lodžie majú spolu cca 14 m2 z toho 2 sú zasklenené.
STAV BYTU:
Byt je po čiastočnej rekonštrukcii - priestranná, nová kuchynská linka so spotrebičmi, kúpelňa s vaňou, toaleta, časť bytu ma plávajúcu podlahu a časť ma linoleum, bezpečnostné vchodové dvere.
DISPOZÍCIA BYTU:
Do bytu sa vstupuje do chodby, odkiaľ vedú vstupy do izieb z ktorých sú vstupy na lodžie. Jedna izba je priechodná, byt je pekný, vzdušný. Toaleta a kúpelňa sú samostatné.
LOKALITA:
Byt sa nachádza v peknom prostredí v tichej časti na ulici Heyrovského. V blízkosti sú obchody, služby, MHD, škôlka, škola, LIDL.

CENA JE VRÁTANE PROVÍZIE PRE REALITNÚ KANCELÁRIU.
V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Podobné realitné ponuky

PREDANÉ!!! 3izb.byt  - LAMAČ
Predaj 225.000,- €
PREDANÉ!!! 3izb.byt - LAMAČ

Realitná kancelária LEGACY ponúka formou výhradného zastúpenia majiteľa svetlý 3-izbový byt v obľúbenej časti Lamač - na Studenohorskej ulici. Byt po kompletnej rekonštrukcii s rozlohou 77 m² ( plocha bytu...

3-izbový byt 67.5 m2 Bratislava - Lamač / Studenohorská
Predáme 3 izb byt na Bakošovej ulici
Predaj 190.000,- €
Predáme 3 izb byt na Bakošovej ulici

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Lamači na Bakošovej ulici po čiastočnej rekonštrukcii. Panelový bytový dom z roku 1990 je zateplený. Byt má podlahovú plochu 69,16 m2 s...

3-izbový byt 69.16 m2 Bratislava - Lamač / Bakošova
3i byt pripravený na rekonštrukciu | krásna lokalita | Lamač
Predaj 184.900,- €
3i byt pripravený na rekonštrukciu | krásna lokalita | Lamač

Peter z RADO Reality Group Vám exkluzívne ponúka 3-izbový byt v pôvodnom stave pripravený na rekonštrukciu v skvelej lokaliteByt je v krásnom prostredí plnej zelene, čo Vám poskytuje príjemný vonkajší...

3-izbový byt 76.13 m2 Bratislava - Lamač / Bakošova 34
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ!!! 3izb.byt - LAMAČ 225.000,- € 3-izbový byt 67.5 m2 Bratislava - Lamač
Studenohorská
predaj
Predáme 3 izb byt na Bakošovej ulici 190.000,- € 3-izbový byt 69.16 m2 Bratislava - Lamač
Bakošova
predaj
3i byt pripravený na rekonštrukciu | krásna lokalita | Lamač 184.900,- € 3-izbový byt 76.13 m2 Bratislava - Lamač
Bakošova 34
predaj